Όταν σκέφτεσαι τη λέξη «καλοκαίρι», υπάρχουν δύο πράγματα για τα οποία κανείς δεν θα διαφωνήσει. Πρώτον, είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου. Ήλιος, θάλασσα, νησιά, καταπράσινα βουνά και γενικώς, μία αίσθηση ότι όλα γίνονται για να σου ομορφύνει η ζωή. Δεύτερον, είναι η εποχή που ο καλύτερός σου φίλος έχει αγγλικό όνομα και λέγεται air condition. Είτε δουλεύεις και περιμένεις εναγωνίως να πάρεις άδεια είτε βρίσκεσαι σε κάποιο νησί, αυτός ο φίλος σου είναι μόνιμα στο μυαλό σου.

Άλλωστε, όσο περνούν οι μέρες και ο υδράργυρος ανεβαίνει, είναι δεδομένο πως δύσκολα θα βγαίνουμε από το σπίτι. Και εδώ πρέπει να τονίσουμε το εξής: Το σπίτι σου είναι το σημαντικότερο μέρος του κόσμου. Είναι το καταφύγιο, το ησυχαστήριο, το μέρος που μαζεύεστε όλοι οι αγαπημένοι τα καλοκαίρια για φαγητό στον κήπο ή τη βεράντα -με τα παράθυρα ανοικτά. Είναι το μέρος που κοιμάσαι τις ζεστές νύκτες. Το σπίτι σου μπορεί να είναι καινούργιο ή να το έφτιαξαν οι γονείς σου πριν πολλά χρόνια, μπορεί να είναι καλά μονωμένο ή όχι και τόσο καλά, που να σου είναι πραγματικά δύσκολο να διατηρήσεις μια σταθερή εσωτερική θερμοκρασία χειμώνα - καλοκαίρι. 

Για όλους αυτούς τους λόγους, το να κλιματίσεις ένα σπίτι δεν είναι απλή υπόθεση. Για να είναι, λοιπόν, τα καλοκαίρια σου τόσο δροσερά όσο εσύ τα θέλεις, καλό είναι να αναζητήσεις ένα κλιματιστικό που θα λειτουργεί με βάση κάποια από τα παρακάτω χαρακτηριστικά. Πρόκειται για 5 τεχνολογικές καινοτομίες που κάνουν πιο άνετη την καθημερινότητά σου και μετατρέπουν τα κλιματιστικά σε μια επένδυση ζωής.

Έξυπνο μάτι (Intelligent Eye)

Θέλεις να έρχεται ο αέρας πάνω σου και να σε δροσίζει non-stop; Θέλεις να κλείνεις το κλιματιστικό από μόνο του αν τυχόν το ξεχάσεις ανοιχτό; Γίνεται!

Πατώντας το πλήκτρο «Intelligent Eye», η συσκευή εντοπίζει πού βρίσκεσαι μέσα στο χώρο και διοχετεύει τον κλιματιζόμενο αέρα προς το μέρος σου, είτε κινείσαι είτε στέκεσαι ακίνητος. Σε περίπτωση που η μονάδα πάψει να εντοπίζει ανθρώπινη παρουσία στο χώρο, τίθεται αυτόματα εκτός λειτουργίας μετά από 30 λεπτά, ενώ ενεργοποιείται ξανά όταν επιστρέψεις στο χώρο. Έτσι επιτυγχάνεται ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

Comfort Humidity

Αν μένεις σε σπίτι που έχει έντονη υγρασία και η μόνωση δεν είναι η καλύτερη δυνατή, αναζήτησε τη μοναδική λειτουργία «Comfort Humidity».

Σου παρέχει τη δυνατότητα προσαρμογής του επιθυμητού επιπέδου σχετικής υγρασίας από 30% έως 90% στο χώρο σου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να απαλλαγείς από την ανεπιθύμητη υγρασία χωρίς να χρειάζεται να προμηθευτείς άλλη συσκευή (αφυγραντήρα). Έτσι, και ο χώρος σου δεν γεμίζει με επιπλέον συσκευές και εξοικονομείς χρήματα.

Wi-Fi Activated

Σκέψου πως βρίσκεσαι στο υπνοδωμάτιο και θέλεις να πας στο σαλόνι για να δεις μια ταινία. Σίγουρα δεν θα θέλεις να πας και να σκάσεις από τη ζέστη μέχρι το κλιματιστικό να δροσίσει το χώρο. Πλέον, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο γιατί μπορείς να αυξομειώσεις τη θερμοκρασία από το κινητό σου τηλέφωνο!

Μπορείς να ελέγχεις απομακρυσμένα ένα ή περισσότερα κλιματιστικά, μέσω μιας εύκολης στη χρήση εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα iOS και Android. Η εφαρμογή επιτρέπει τον έλεγχο μιας σειράς λειτουργιών όπως η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της μονάδας, η επιλογή θερμοκρασίας και ταχύτητας ανεμιστήρα, ο προγραμματισμός λειτουργίας, ο καθορισμός χρονοπρογράμματος έναρξης/παύσης της μονάδας κ.ά.

Λειτουργία SLEEP

Ένα από τα πρώτα πράγματα που σκεφτεσαι πριν πάρεις κλιματιστικό, είναι ότι θα ήθελες να λειτουργει όλη νύχτα και να σε δροσίζει, χωρίς όμως να ξεπαγιάζεις από το κρύο. Τι ωραία που θα ήταν να υπήρχε ιδανική θερμοκρασία και να γίνεται ο ύπνος σου πιο άνετος από ποτέ...

Η λειτουργία SLEEP κάνει αυτό ακριβώς. Εξοικονομεί ενέργεια και βελτιώνει τις συνθήκες του περιβάλλοντος κατά τη διάρκεια της νύχτας, για έναν άνετο ύπνο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, πραγματοποιείται αντιστάθμιση μεταξύ της εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας ώστε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες άνεσης ενώ εσύ ξεκουράζεσαι.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο νέας γενιάς

Το καλοκαίρι, το χειριστήριο του κλιματιστικού είναι σαν το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης. Το έχεις μονίμως δίπλα μσου για να ρυθμίζοεις τις λειτουργίες του κλιματιστικού αναλόγως με το πόσο πολύ ζεσταίνεσαι.

Τα εξελιγμένα τηλεχειριστήρια, εκτός από εργονομικό σχεδιασμό και μεγάλη φωτεινή οθόνη, παρέχουν πολλαπλές λειτουργίες με το πάτημα ενός κουμπιού, απομνημόνευση των επιθυμητών ρυθμίσεων, εντολές εξοικονόμησης ενέργειας, «έξυπνες» εντολές και πολλές ακόμα ρυθμίσεις.

Όπως έχεις αντιληφθεί, η αγορά ενός κλιματιστικού δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά μια διαδικασία που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα κάνει το σπίτι σου το πιο δροσερό μέρος του κόσμου. Για αυτό, τα κλιματιστικά Carrier είναι η ιδανική λύση για το καλοκαίρι.

Τα οικιακά προϊόντα Carrier υπερέχουν, όχι μόνο γιατί έχουν δημιουργηθεί από τους ειδικούς του κλιματισμού, αλλά επίσης γιατί:

  • Παρέχουν εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις και επιτυγχάνουν την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο σας πολύ γρηγορότερα και με τη χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ενέργειας, ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν.
  • Φέρουν 5 έτη εγγύησης για όλα τα μέρη των κλιματιστικών μονάδων. Απλά και καθαρά, χωρίς κρυφούς όρους.
  • Περιέχουν φίλτρα καθαρισμού πενταπλής δράσης, τα οποία καθαρίζουν τον εσωτερικό αέρα και δημιουργούν ένα όμορφο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.
  • Διαθέτουν εξελιγμένες λειτουργίες, όπως οι αυτές οι 5 που αναφέραμε πιο πάνω, που σας φροντίζουν ενώ εσείς κοιμάστε ή κάθεστε στο σαλόνι με τους φίλους σας 

Αν λοιπόν θέλεις ένα κλιματιστικό υψηλής ποιότητας, με τα αυστηρότερα περιβαλλοντολογικά πρότυπα και σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή, η λύση είναι μία και ακούει στο όνομα Carrier. Μόλις εγκαταστήσεις ένα κλιματιστικό Carrier στο σπίτι σου, θα μας ευχαριστείς για πάντα.