Αρκετά προβλήματα παρουσίασαν για αρκετές ώρες εχτές οι υπηρεσίες των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, Instagram, FacebookWhatsApp, αλλά και Twitter.

Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν οι χρήστες του Instagram που δεν ήταν σε θέση να αναρτήσουν δημοσιεύσεις, να δουν stories και να «φορτώσουν» περιεχόμενο.

Όσον αφορά στο Facebook, πολλοί χρήστες διαμαρτυρήθηκαν ότι είχαν αρκετά προβλήματα να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους, να δουν ή να ποστάρουν φωτογραφίες.

Αλλά και στο WhatsApp, οι χρήστες για αρκετές ώρες δεν ήταν σε θέση να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα.

Από την πλευρά του, το Facebook ανακοίνωσε, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς, ότι αποκαταστάθηκε το τεχνικό πρόβλημα που είχε ως συνέπεια την πολύωρη αδυναμία των χρηστών του, καθώς και των χρηστών των συγγενικών εφαρμογών του Instagram και Whatsapp, να στείλουν και να λάβουν εικόνες, βίντεο και άλλα αρχεία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, πολλοί χρήστες σε όλο τον κόσμο - και στην Ελλάδα- είχαν πρόβλημα την Τετάρτη, το οποίο δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί πού ακριβώς οφειλόταν.

Εξάλλου, το Facebook δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια εργασιών ρουτίνας για συντήρηση του δικτύου του, προκλήθηκε ένα τεχνικό πρόβλημα, που έκανε δύσκολη τη ζωή πολλών χρηστών του διεθνώς. Το Facebook αρνήθηκε να σχολιάσει κατά πόσο θα αποζημιώσει τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται σε αυτό σε καθημερινή βάση.

Για άγνωστο λόγο, προβλήματα παρουσιάσθηκαν και στο Twitter για ορισμένους χρήστες. Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι έχουν «σχεδόν κατά 100% λυθεί».

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: