Μετά το FaceApp που μπορούσες να δεις τον εαυτό πώς θα είναι σαν ηλικιωμένος, τώρα μπορείς να δεις και τον εαυτό σου σε πίνακα ζωγραφικής.

Το aiportraits.com, δημιουργήθηκε από προγραμματιστές και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο ο οποίος επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει από μία γκάμα 45.000 κλασσικών έργων από την εποχή της Αναγέννησης μέχρι και σύγχρονη τέχνη.

Υπάρχει και μεγάλη ποικιλία στους ζωγράφους που μπορεί να επιλέξει κάποιος αφού έχει έργα καλλιτεχνών όπως του Ρέμπραντ, του Τιτσιάνο και του Βαν Γκογκ και άλλους και στις τεχνοτροπίες μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε σχέδιο με μολύβι, υδατογραφία και ελαιογραφία.

Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές όπως το FaceApp, δεν ζωγραφίζει πάνω στην φωτογραφία σου αλλά δημιουργεί κάτι εντελώς νέο με βάση το πρωτότυπο έργο.

Μετά τον ντόρο που έγινε σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα με άλλες εφαρμογές, οι δημιουργοί υπόσχονται ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα και όποια φωτογραφία ανεβάσετε θα διαγραφεί αμέσως μετά τη χρήση.

Πάντως το πρωί της Τετάρτης λόγω της πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας το site δεν λειτουργούσε!

Πηγή: dailymail.co.uk