Στα προϊόντα του 2019 ξεχωρίζουν, φυσικά, τα νέα iPhone, το καινούργιο Apple Watch, ένα ανανεωμένο «φθηνό» iPad, καθώς και η συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+ με την οποία φιλοδοξεί να «χτυπήσει» το Netflix.

iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max
Μία επιπλέον κάμερα στο πίσω μέρος απέκτησαν τα νέα «Pro» μοντέλα των iPhone. Πρόκειται για δύο τηλέφωνα με οθόνες OLED διαγωνίου 5,8 ιντσών για το «απλό» Pro και 6,8 ιστών για το Max. και τα δύο έχουν επεξεργαστή A13 Bionic με 6 έως 8 πυρήνες που η Apple υποστηρίζει ότι είναι 50% ταχύτερος από τον περυσινό Α12. Όσο γαι την μεγάλη αλλαγή, την τρίτη κάμερα, αυτή είναι ultra wide. Όλοι οι σένσορες είναι στα 12 megapixel. Η τιμή του iPhone 11 Pro ξεκινά από τα 999 δολάρια και του iPhone 11 Pro Max από τα 1.099 δολάρια. 

Το «απλό» iPhone 11
Το νέο iPhone 11 είναι ένα ανανεωμένο iPhone XR, με οθόνη 6,1 ιντσών Liquid Retina, με πάνελ LCD IPS, ανάλυση 1792 x 828 pixels τεχνολογίας True Tone. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι η προσθήκη μίας δεύτερης κάμερας στο πίσω μέρος. Πρόκειται για φακό Ultra Wide, με οπτικό πεδίο 120 μοιρών, αισθητήρα 12 megapixel με δυνατότητες HDR και λήψης 4K βίντεο. Σημαντικές καινοτομίες διαθέτει το software, ενώ προβλέπεται και ένα νέο night mode. Η τιμή του iPhone 11 θα ξεκινά από τα 699 δολάρια.

IPad 7ης γενιάς
Η Apple παρουσίασε ένα ένα νέο «εισαγωγικό» iPad με οθόνη Retina 10,2 ιντσών. Η εταρεία υπόσχετυαι ότι έχει διπλάσια ταχύτητα από τον προκάτοχό του, υποστηρίζει Smart Connector και Apple Pencil (μόνο της πρώτης γενιάς). Η τιμή του θα ξεκινά από τα 329 δολάρια.

Apple Watch 5ης γενιάς
Το Apple Watch Series 5 είχε και αυτό την τιμητική του. Σε αυτήν την έκδοση, το ρολόι του κολοσσού του Κουπερτίνι έχει οθόνη που παραμένει για πάντα αναμμένη. Όταν ο χρήστης σηκώνει το χέρι του προς το πρόσωπο, απλά φωτίζεται περισσότερο. Η Apple ισχυρίζεται ότι η μπαταρία διαρκεί μία ημέρα. Το κόστος του είναι 399 δολάρια για την έκδοση με GPS και 499 δολάρια για την έκδοση με σύνδεση στο δίκτυο τηλεφωνίας. Θα είναι διαθέσιμο από τις 20 Σεπτεμβρίου.

Συνδρομητική υπηρεσία Apple TV+
Το Apple TV+ είναι η απάντηση της Apple στο Netflix και άλλες συνδρομητικές υπηρεσίες. Θα διαθέτει και πρωτότυπο περιεχόμενο μεταξύ των οποίων και μια σειρά με τον Τζέισον Μομόα. Στα θετικά η τιμή της υπηρεσίας που στις ΗΠΑ θα είναι 4,99 τον μήνα για οικογενειακή συνδρομή. Ακόμη κάθε αγορά iPhone, iPad, Apple TV θα έρχεται με έναν χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Apple TV+ Η πλατφόρμα θα είναι διαθέσιμη από την 1η Νοεμβρίου σε 100 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, ενώ η πρώτη βδομάδα είναι δοκιμαστική δωρεάν. Η πλήρης λίστα των παρεχόμενων show εδώ.

Apple Arcade 
To Apple Arcade είναι η πλατφόρμα παιχνιδιών της εταιρείας που θα ξεκινήσει την λειτουργία της στις 19 Σεπτεμβρίου σε περισσότερες από 150 χώρες. Από την πρώτη μέρα θα είναι διαθέσιμα περισσότερα από 100 νέα παιχνίδια, ενώ η συνδρομή στις ΗΠΑ θα κοστίζει 4,99 δολάρια τον μήνα. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα σε iPhone, iPod και Mac, αλλά και στο Apple TV.