Το tablet MLS T8 Fingerprint, είναι ιδανικό για τις ανάγκες της δουλειάς σας ή την ψυχαγωγίας σας.

Η 10.1 ιντσών οθόνη του (ανάλυση 1080x1920) βοηθά να δείτε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Επιπλέον, τα 16GB εσωτερικής μνήμης του tablet θα σας προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία και εφαρμογές. Κι αν δεν φτάσουν, μπορείτε να επεκτείνετε  τη μνήμη της συσκευής σας με μια κάρτα microSD.

Παράλληλα, το MLS T8 Fingerprint διαθέτει δύο κάμερες, την κύρια 8MP στο πίσω μέρος του και την εμπρόσθια 3.2MP για να κρατήσετε με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας, να βγάλετε τις ωραιότερες selfie αλλά και να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσω Skype!

Η συσκευή ενσωματώνει επεξεργαστή Octa-Core χρονισμένο στα 1.5GHz που σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 2GB, θα σας προσφέρει δυνατές επιδόσεις και δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Σε αυτό το σημείο βοηθά και το λειτουργικό Android 7.0 Nougat με πλήθος νέων χαρακτηριστικών και λειτουργιών.

Τέλος, η μπαταρία 6000mAh εγγυάται ότι θα είναι δίπλα σας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.