Η Apple αποκάλυψε την Τρίτη τη νέα σειρά τηλεφώνων iPhone 12, 12 mini 12 Pro και Pro Max, ενθουσιάζοντας το παγκόσμιο κοινό της.

Ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του αμερικανικού κολοσσού, ότι πλέον στη συσκευασία δεν θα συμπεριλαμβανονται φορτιστής και ακουστικά για περιβαλλοντικούς λόγους, ώστε να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον. Αυτό σημαίνει, ότι το κουτί θα περιλαμβάνει μόνο το καλώδιο φόρτισης.

Μάλιστα, αμέσως μετά την παρουσίαση η εταιρεία ανακοίνωσε μειώσεις τιμών σε αυτά τα αξεσουάρ, δηλαδή φορτιστές και στα ακουστικά.

Χωρίς να χάσει στην κυριολεξία καιρό, η Samsung λίγα λεπτά μετά την παρουσίαση με σκωπτική διάθεση έσπευσε να διαφημίσει στα social media τα Galaxy κινητά της με έμμεση μομφή στην Apple.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέβασε τη φωτογραφία ενός κοινού φορτιστή Samsung με λεζάντα «Περιλαμβάνεται στο Galaxy»! Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, η εταιρεία αναφέρει: «Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone».

Με διάθεση για τρολάρισμα εμφανίστηκε και η Xiaomi σημειώνοντας πως δεν άφησε τίποτα έξω από το κουτί του Mi 10T Pro «Μην ανησυχείτε, δεν αφήσαμε τίποτα έξω από το κουτί του Mi10TPro».

Το ίδιο βίντεο με παρομοια λεζλαντα ανέβασε και η Mi Greece. «Το Mi10TPro έρχεται σύντομα και με φορτιστή ταχείας φόρτισης 33W στο κουτί... όπως συνήθως».