Το tablet MLS Brace 4G, είναι ιδανικό για τις ανάγκες της δουλειάς σας ή την ψυχαγωγίας σας.

Η 8 ιντσών οθόνη του (ανάλυση 800x1280) βοηθά να δείτε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Επιπλέον, τα 8GB εσωτερικής μνήμης του tablet θα σας προσφέρουν αρκετό χώρο για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας multimedia αρχεία και εφαρμογές. Κι αν δεν φτάσουν, μπορείτε να επεκτείνετε  τη μνήμη της συσκευής σας με μια κάρτα microSD έως και 32GB.

Παράλληλα, το MLS Brace 4G διαθέτει δύο κάμερες, την κύρια 5MP στο πίσω μέρος του και την εμπρόσθια 2MP για να κρατήσετε με ευκολία όμορφες στιγμές και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας, να βγάλετε τις ωραιότερες selfie αλλά και να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσω Skype!

Η συσκευή ενσωματώνει επεξεργαστή Quad Core 64 Bit χρονισμένο στα 1.3GHz που σε συνδυασμό με τη μνήμη RAM 1GB, θα σου προσφέρει δυνατές επιδόσεις και δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψει ακόμα και στις πιο απαιτητικές εργασίες. Σε αυτό το σημείο βοηθά και το λειτουργικό Android 7.0.

Τέλος, η μπαταρία 4000mAh εγγυάται ότι θα είναι δίπλα σας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς διαθέτει και σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας.