Μετά από μήνες αναμονής, η Samsung θα παρουσιάσει σήμερα το smartphone της Galaxy S10.

Ο τεχνολογικός γίγαντας αναμένεται να αποκαλύψει έως και τέσσερα smartphones στην εκδήλωση Unpacked - το Galaxy S10, το Galaxy S10 +, το Galaxy S10e και ένα αναδιπλούμενο smartphone που θα μπορούσε να ονομαστεί Galaxy X.

Εν αναμονή της εκδήλωσης, κυκλοφόρησαν πολλές φήμες σχετικά με τα smartphones.

Τι να περιμένετε από το Samsung Galaxy S10

Το κορυφαίο smartphone της Samsung για το 2019 αναμένεται να ονομαστεί Galaxy S10.

Φήμες λένε ότι το smartphone θα διαθέτει μια οθόνη 6,1 ιντσών, με πολύ στενότερα πλαίσια από τον προκάτοχό του, το Galaxy S9.

Αντί να έχουμε μια επίφοβη «εγκοπή» για την κάμερα και τους αισθητήρες που βλέπουν προς τα εμπρός, οι φήμες λένε ότι το Galaxy S10 θα έχει κάμερα «τρύπα» που θα βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

Το πίσω μέρος του smartphone αναμένεται να διαθέτει μια κάμερα τριπλού φακού, οριζόντια, σε αντίθεση με το Galaxy S9 που είχε τους φακούς κάθετα.

Ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά που αναμένεται να έχει το smartphone είναι ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους απλά τοποθετώντας το δάχτυλό τους πάνω στη γυάλινη επιφάνεια.

Όσον αφορά το χρώμα, οι φήμες λένε ότι το smartphone θα μπορούσε να κυκλοφορήσει σε μια σειρά από αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένων κίτρινου και μπλε, καθώς και ασπρόμαυρο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, παράλληλα με το ίδιο το S10, η Samsung αναμένεται να παρουσιάσει δύο άλλες παραλλαγές - το S10 + και το S10e.

Το S10 + προβλέπεται να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το S10, με μια οθόνη 6,4 ιντσών.

Εν τω μεταξύ, το S10e προβλέπεται να είναι ελαφρώς μικρότερο με μια οθόνη 5,8 ιντσών.

Ευτυχώς δεν απομένει πολύς χρόνος για να δούμε αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές.

Η Samsung θα παρουσιάσει τα smartphones της το 2019 στην εκδήλωση Unpacked στο Σαν Φρανσίσκο.