Περισσότερες από 180 χώρες και 5000 εκθέτες υποδέχθηκε φέτος στο Λονδίνο η Παγκόσμια Έκθεση Τουρισμού, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για 39η φορά από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου.

Το 18-24 Τravel, o μεγαλύτερος online πάροχος τουριστικών υπηρεσιών ήταν εκεί και κατάφερε να πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές νέες συμφωνίες. Και δεν είναι τυχαίο, αφού από την αρχή της λειτουργίας του προσπαθεί να βελτιώνεται συνεχώς στον τομέα της τεχνολογίας, παράγοντας στον οποίο η WTM δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Για την ακρίβεια, στην φετινή έκθεση το ⅓ των εκθετών είχαν άμεση σχέση με το τεχνολογικό κομμάτι καθώς είναι πολύ σημαντικό για τις επιχειρήσεις να κατανοήσουν την σημασία του και να μπορέσουν να το ενσωματώσουν στις υπηρεσίες τους.

Το προσωπικό του 18-24 συνοδευόμενο από τον CEO της εταιρείας ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο και μετά από μία σειρά πετυχημένων επαφών κατάφεραν να εγκαινιάσουν αρκετές νέες συνεργασίες όχι μόνο στο χώρο της διαμονής αλλά και στο χώρο των αεροπορικών παροχών. Μία από τις σημαντικότερες συμφωνίες θα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν τιμές και διαθεσιμότητες για 5200 ξενοδοχεία της αλυσίδας Hilton ενώ παράλληλα συνεργασία επιτεύχθηκε και με τον μεγαλύτερο distributor πληροφοριών αεροπορικών παροχών.
Ιδιαίτερη σημασία έχει για κάθε επιχείρηση που ασχολείται με τον τουρισμό η συμμετοχή της στην WTM, αφού πρόκειται για την έκθεση που παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στην τουριστική βιομηχανία. Το 18-24 Τravel όχι μόνο συμμετείχε για 3η συνεχόμενη χρονιά αλλά κατάφερε να αποσπάσει και τις καλύτερες κριτικές.


Η Χριστίνα Τσαπέκου, η οποία οργάνωσε όλες τις επαφές της εταιρείας στο Λονδίνο, μας αναφέρει «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καθιερώσουμε την συμμετοχή μας στην έκθεση καθώς κάθε νέα συνεργασία θα μας βοηθήσει να φτάσουμε πιο κοντά στον στόχο μας.Στην 40η χρονιά λειτουργίας της WTM επιθυμούμε να παρουσιάσουμε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα online κρατήσεων , εξοπλισμένη με όλες τις τεχνολογίες αιχμής για αυτό και προσπαθούμε σκληρά να ενημερωνόμαστε συνεχώς, να βελτιώνουμε το τεχνολογικό κομμάτι και μέσω αυτών να εξελισσόμαστε.Χαιρόμαστε που σε αυτή την περίοδο καταφέρνουμε να συμβαδίζουμε με τους παγκόσμιους ρυθμούς προόδου και ανάπτυξης».

Το ραντεβου ανανεώθηκε για το 2019 στην πρωτεύουσα της Βρετανίας και το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι θα βάλουν τα δυνατά τους να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα.