Έξι πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις στην Αθήνα Δεκαπενταύγουστο

Έξι πράγματα που ΔΕΝ μπορείς να κάνεις στην Αθήνα Δεκαπενταύγουστο

Θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Αφού λοιπόν γράψαμε για τα 7 πράγματα που μπορείς να κάνεις στην Αθήνα στην συγκεκριμένη εβδομάδα που οι περισσότεροι βρίσκονται διακοπές, έτσι οφείλουμε να γράψουμε και τι δεν μπορείς να κάνεις, τώρα που όλοι λείπουν κι εσύ βρίσκεσαι στην πρωτεύουσα.

Ας δούμε λοιπόν τι είναι αυτά που την συγκεκριμένη εβδομάδα που διανύουμε λείπουν από την πόλη μας.

Υ.Γ. Είναι ένα λιγότερο, γιατί είναι αλήθεια πως όλοι προτιμούμε έτσι την Αθήνα κι ας δυσκολευόμαστε λιγάκι.

Να παραγγείλεις σουβλάκια

Να παραγγείλεις σουβλάκια

Επιστρέφεις στο σπίτι κουρασμένος και καλείς το αγαπημένο σου σουβλατζίδικο, που πλέον ξέρεις το τηλέφωνο αλλά και τον κατάλογο απ' έξω και ανακατωτά. Χτυπάει, χτυπάει και δεν απαντάει κανείς.

Να κουρευτείς

Να κουρευτείς

Εάν θέλεις να κουρευτείς, διάλεξες σίγουρα λάθος εβδομάδα. Δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις κανέναν με το καινούργιο σου look, αφού αυτή την εβδομάδα το να βρεις κομμωτήριο ανοιχτό στην Αθήνα μοιάζει μάλλον ουτοπικό.

Να πας με τις πιτζάμες στο περίπτερο

Να πας με τις πιτζάμες στο περίπτερο

Έχεις συνηθίσει να πετάγεσαι στο περίπτερο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι σου ότι ώρα ξεμείνεις από πατατάκια. Ακόμα και με τις πιτζάμες και τα ρόλεϊ στο μαλλί. Αυτή την εβδομάδα όμως δεν υπάρχουν αυτά. Το κοντινότερο περίπτερο βρίσκεται στο Σύνταγμα.

 

Ποιος μανάβης, ποιος χασάπης

Ποιος μανάβης, ποιος χασάπης

Τα μεγάλα σούπερ μάρκετ είναι ανοικτά. Οκ. Εάν όμως έχεις μάθεις να ψωνίζεις την μαναβική σου από τον Θανάση, που σε προσέχει ιδιαίτερα και το κρέας σου από τον κύριο Χρήστο που «βάζει πάντα καλό πράγμα», τότε αυτή την εβδομάδα δεν θα φας.

Να ξεμείνεις από σερβιέτες

Να ξεμείνεις από σερβιέτες

Δεν χάθηκε κι ο κόσμος εάν συνειδητοποιήσεις πως ξέμεινες από κάτι χρήσιμο, όπως για παράδειγμα σερβιέτες και είναι 10.00 το βράδυ. Μπορεί τα μεγάλα σουπερ μάρκετ να έχουν κλείσει, αλλά υπάρχουν τα ψιλικατζίδικα της γειτονιάς. Αυτό ισχύει για όλο τον υπόλοιπο χρόνο, όχι αυτή την εβδομάδα όμως...

Ποτό στο αγαπημένο σου μπαράκι

Ποτό στο αγαπημένο σου μπαράκι

Τα βράδια του καλοκαιριού, ειδικά του Αυγούστου, κακά τα ψέματα το σπίτι δεν σας... χωράει. Τώρα που τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα κι όσον αφορά το παρκάρισμα, λογικό είναι να θέλεις να βγεις έξω για ένα ποτάκι. Το αγαπημένο σου μπαράκι όμως είναι κι αυτό κλειστό. Κάπου εδώ νιώθεις πως ξεπέρασες τα όρια σου.