Με τόση υστερία που συνοδεύει τα τελευταία επεισόδια του «Game of Thrones», με τις online κατάρες, καμπάνιες κλπ, ίσως η λύση για να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι είναι να δουν τη σειρά υπό την επήρεια LSD. Εκτός και αν φοβούνται τους δράκους.

«Όταν παρακολουθείς ένα σόου σαν το “Game of Thrones” υπό την επήρεια LSD, όταν εμφανιστεί ένας δράκος, εσύ θα τον δεις μπροστά σου, μια αληθινά τρομακτική εμπειρία», εξηγεί ο φαρμακολόγς Δρ. Σαμούν Αχμάντ στο παρακάτω βίντεο που ετοίμασε το Mashable.

To LSD (διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος) όπως όλες οι παραισθησιογόνες ουσίες, προκαλεί αποκλίσεις από τη συνήθη συμπεριφορά του χρήστη, αλλοιώνοντας την αντίληψη της πραγματικότητας, προκαλώντας οπτικές και ακουστικές αντιληπτικές διαταραχές. Παράγεται από έναν μύκητα που αναπτύσσεται συνήθως στη σίκαλη. Καταναλώνεται σε πολλές μορφές, αλλά η πιο συνηθισμένη είναι απλωμένο πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί, που τοποθετείται κάτω από τη γλώσσα, μας πληροφορεί ο Δρ. Αχμάντ. «Η επίδραση είναι άμεση και μπορεί να διαρκέσει από 6 μέχρι 12 ώρες. Οι εμπειρίες των αισθήσεων είναι διαφορετικές για κάθε άνθρωπο. Κάποιος μπορεί να βλέπει τη μουσική, άλλος να ακούει τα χρώματα. Άλλοι μπορεί να έχουν ψυχωτικά συμπτώματα, παραισθήσεις, παράνοια. Μπορεί να αυξηθεί η πίεση, να έχεις ταχυκαρδία, ναυτία, ξηροστομία, αυτά είναι συνηθισμένα σωματικά συμπτώματα».