Ο μικρός Τέντι έγινε άθελά του viral και μάλιστα για τον πλέον δυσάρεστο λόγο στην τρυφερή ηλικία των 6 ετών. Η μητέρα του πόσταρε στα κοινωνικά δίκτυα μια φωτογραφία από το πάρτι γενεθλίων του, όπου κανείς από τους καλεσμένους συμμαθητές του δεν τον τίμησε με την παρουσία του.

Έκτοτε, ένα παγκόσμιο κύμα διαδικτυακής συμπαράστασης ξεκίνησε προκειμένου να χαμογελάσει ο τόσο πικραμένος μικρούλης Τέντι. Μεταξύ όλων όσοι ευαισθητοποιήθηκαν ήταν και η ομάδα NBA Φοίνιξ Σανς, που κάλεσε τον θλιμμένο εορτάζοντα να παρακολουθήσει έναν εντός έδρας αγώνα μπάσκετ.

Ο Τέντι αποδέχτηκε την πρόσκληση, φόρεσε την επίσημη, αλλά στο μέγεθός του και με το όνομά του στην πλάτη, εμφάνιση της ομάδας και παρακολούθησε τον αγώνα από τις μπροστά θέσεις δίπλα στο παρκέ του γηπέδου.

Είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν-έναν τους αθλητές της ομάδας, αλλά και να πάρει μερικά γλυκά φιλάκια για χρόνια πολλά από τις όμορφες μαζορέτες, που είχαν κατασυγκινηθεί, κυριευμένες από το υπερανεπτυγμένο μητρικό τους ένστικτο.

Στο τέλος της βραδιάς, ο 6χρονος παραδέχτηκε πως αυτή ήταν με διαφορά η καλύτερη βραδιά της ζωής του. Το αποτυχημένο πάρτι γενεθλίων του δεν υπάρχει πλέον ούτε σαν ανάμνηση στο αθώο μυαλουδάκι του, παρά μόνο ως ένα ακόμη ψηφιακό ίχνος στον εικονικό κόσμο των κοινωνικών δικτύων.