Άμα ψάχνεις, βρίσκεις... Και αν κάψεις και μερικούς εγκεφάλους αθώων αναγνωστών στην πορεία, εντάξει δεν πειράζει, χαβαλές να γίνεται. Κάπως έτσι συμβαίνει με την τελευταία «θεωρία» που κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ και συνδέει τις αποτυχίες του Κριστιάνο Ρονάλντο με την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Pixar «Toy Story».

Σύμφωνα με αυτή, από το 2007 και μετά οι ομάδες του Κριστιάνο Ρονάλντο μένουν εκτός ημιτελικών του Champions League κάθε φορά που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους νέα ταινία «Toy Story». Τρομερό; Όχι και τόσο.

Η Pixar μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει τρεις ταινίες στη σειρά: «Toy Story» το 1995 (όταν ο Ρονάλντο ήταν μόλις 10 ετών), «Toy Story 2» το 1999, «Toy Story 3» το 2010. Το 2010, λοιπόν, η γαλλική Λιόν απέκλεισε στα προημιτελικά του CL τη Ρεάλ του Ρονάλντο, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 μέσα στο Μπερναμπέου (είχε κερδίσει 1-0 στην έδρα της).

via GIPHY

Φέτος, που η Γιουβέντους του Ρονάλντο αποκλείστηκε από τον Άγιαξ (1-1 το ματς στην Ολλανδία, 1-2 στην Ιταλία), πρόκεται να δούμε το «Toy Story 4» (από 20 Ιουνίου). Ευτυχώς για τον Κριστιάνο πάντως, λένε ότι αυτή η ταινία θα είναι η τελευταία της σειράς...