Χωρίς καμία απολύτως ντροπή, το Εθνικό Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στο Δουβλίνο αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες τη νέα του προσθήκη, που υποτίθεται ότι είναι η Εμίλια Κλαρκ ως Ντενέρις Ταργκάριεν στο «Game of Thrones».

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Introducing 🥁🥁🥁🥁🥁‬ @emilia_clarke character from @gameofthrones #DaenerysTargaryen #Khaleesi #HouseOfTargaryen #GOT #LadyOfDragonstone ‬ ‪🏰👸🏼🏰‬ ‪🐉🐲🐉🐲🐉‬ ‪Make sure you come and see it now!‬ #gameofthrones #waxmuseum #dublin #thingstodo #templebardublin #templebar #got7 #gotg #gameofthrones8 #gameofthronesedits #gameofthronesquotes #gameofthronesfacts #gameofthronesfamily #gameofthronescast #emiliaclarke #emiliaclarke❤️ #emiliaclarkefans #emiliaclarkeedit #emiliaclarkefan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The National Wax Museum Plus (@waxmuseumplus) στις

Το λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι ο καλλιτέχνης PJ Heraghty χρειάστηκε 6 μήνες για να ολοκληρώσει το κέρινο ομοίωμα, χρησιμοποιώντας φωτογραφίες και βίντεο από τη σειρά. Θα πείτε – και με το δίκιο σας – «καλά, τυφλός είναι;». Μάλλον όχι, αλλά δείτε τον στην παρακάτω φωτογραφία επί το έργον και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.

Όπως είναι λογικό, τα σχόλια έπεσαν βροχή. «Τι δουλειά έχει ο Λέγκολας στο Σιδερένιο Θρόνο;». «Νόμιζα ότι ήταν ο πατέρας του Ντράκο Μαλφόι». «Την έχω πετύχει στο λιμάνι να ψάχνει μεθαδόνη». «Μήπως είναι ο Τέρενς Σταμπ στο “Πρισίλα, η Βασίλισσα της Ερήμου”;». «Μοιάζει σαν να έχει κάνει φυλακή επειδή έκλεψε σπρέι μαυρίσματος από πολυκατάστημα». «Πρέπει να το έκανε ο ίδιος άνθρωπος που έκανε και το άγαλμα του Κριστιάνο Ρονάλντο». «Αν μισοκλείσεις τα μάτια, στρίψεις λίγο το κεφάλι, την κοιτάξεις λοξά και από απόσταση... όχι, πάλι δεν μοιάζει».