Αντ 'αυτού, βρήκε να την περιμένει ένας αλιγάτορας μήκους δύο μέτρων!

Μια γυναίκα στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ είχε έναν απροσδόκητο επισκέπτη, ο οποίος προσπάθησε να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της, αλλά κατέληξε να καταστρέφει το διάδρομο και άφησε επίσης γρατσουνιές στην πόρτα.

Όταν η Κάρεν Αλφάνο άκουσε το κουδούνι του σπιτιού της, περίμενε πως ήταν κάποιος πλασιέ. Αλλά αντ 'αυτού, βρήκε να την περιμένει ένας αλιγάτορας μήκους δύο μέτρων, όπως ανέφερε το ABCII.

Η Κάρεν χαρακτήρισε την συνάντηση ως «το πιο ωραίο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε», αλλά οι γείτονές της τρομοκρατήθηκαν.

Ο αλιγάτορας κατέστρεψε κάποια ράφια στο διάδρομο της Κάρεν κι άφησε γρατσουνιές στην επιφάνεια της πόρτας. Κατά τα άλλα η ανθεκτική εξώπορτα του σπιτιού της έμεινε άθικτη. Η Κάρεν σύντομα ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία για τα άγρια ζώα που κατάφερε να απομακρύνει τον αλιγάτορα από την κατοικία της. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μάλιστα εντόπισαν έναν ακόμα μεγαλύτερο αλιγάτορα κοντά στο σπίτι της.

Οι αλιγάτορες έχουν γίνει πρωτοσέλιδα στη Νότια Καρολίνα πρόσφατα. Τον περασμένο μήνα, ένας τεράστιος αλιγάτορας βιντεοσκοπήθηκε από κάμερα ενώ έκανε βόλτα μέσα σε ένα γήπεδο του γκολφ στο Hilton Head.

Σύμφωνα με το Τμήμα Φυσικών Πόρων της Νότιας Καρολίνας, αλιγάτορες έχουν εμφανιστεί επίσης να σκαρφαλώνουν σε φράχτες ύψους 1,5 μέτρου.