Στο βίντεο ακούγεται το τραγούδι «Μαμά» ενώ ο Υποχθόνιος πλησιάζει μία παρέα νεαρών που συζητούν.

Οι νεαροί ρωτούν τον Υποχθόνιο αν έχει live αυτό το μήνα με τον ίδιο να τους απαντά «αυτό το μήνα ψηφίζουμε ρε».

Ένας από τη παρέα αντιδρά δείχνοντας να μην ενδιαφέρεται για τις επικείμενες εκλογές με τον Υποχθόνιο να του απαντά «Κάτσε ρε φίλε, περίμενε, ψηφίζεις και εσύ. Από τα 17 και μετά ψηφίζουμε κανονικά όλοι».

«Και τι να ψηφίσουμε ρε Ύπο;» λέει ο νεαρός για να απαντήσει ο ράπερ στέλνοντας το δικό του μήνυμα: «Θα ψηφίσεις κατά νου ρε bro. Θα ψηφίσεις αυτό που πρέπει. Το θέμα είναι πως ανεβαίνει η ακροδεξιά και ο φασισμός στην Ευρώπη. Ευρωεκλογές είναι. Η ψήφος σας είναι η σφαίρα, χρησιμοποιήστε καλά το όπλο σας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε όλους αυτούς. Το φίδι πρέπει να πάει πίσω στην τρύπα του. Καταλάβατε;».

«Κάνε το σωστό, κάνε αυτό που πρέπει. Δώσε τη ψήφο εκεί που πρέπει. Δεν μπορούν να αναπτύσονται οι φασίστες και εμείς να μη μιλάμε. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Αυτό είναι το μήνυμα και έτσι πρέπει να λειτουργήσουμε μάγκες», καταλήγει ο Υποχθόνιος.

Υπενθυμίζεται πως ο Υποχθόνιος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Gazarte και εξήγησε στον Αλέξη Τσίπρα τι σημαίνει «μαμά».