Πρόσφατα κυκλοφόρησε η ταινία «Αλαντίν» με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμίθ στο ρόλο του (μπλε) Τζίνι.

Την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες το «παρών» έδωσαν (ως είθισται) οι πρωταγωνιστές της ταινίας με τον Γουίλ Σμιθ να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας λόγω ενός ανεπανάληπτου περιστατικού με δυο δίδυμα κορίτσια που ήταν εκεί.

Συγκεκριμένα, οι αξιολάτρευτες μικρές βλέποντας τον Σμιθ στο κόκκινο χαλί, αναγνώρισαν στο πρόσωπό του το τζίνι και ο διάσημος ηθοποιός φρόντισε να μην τους χαλάσει την καρδιά.

Στο βίντεο που ανέβασε η μητέρα των παιδιών στα social media και το οποίο έχει γίνει viral βλέπουμε τις δυο 4χρονες Μίλα και Έμμα Στόφερ να μιλούν στον Γουίλ Σμιθ πίσω από το διαχωριστικό εμπόδιο. «Είστε ενθουσιασμένες που θα δείτε από κοντά την πριγκίπισσα Γιασμίν;», ακούγεται να τις ρωτά ο Γουίλ Σμιθ, με τα κοριτσάκια να του απαντούν «ναι» και αμέσως μετά η μικρή Μίλα να τον ρωτά «πού είναι η μαγεία σου;».

«Όταν βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο, δεν μπορώ να κάνω μαγικά, γιατί ο κόσμος δεν πρέπει να μάθει ότι είμαι τζίνι. Έτσι όταν βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο συμπεριφέρομαι σαν ένας κανονικός άνθρωπος, γιατί μερικές φορές ο κόσμος φοβάται τα τζίνι. Εμείς το ξέρουμε ότι είμαι τζίνι, απλά δεν μπορώ να το δείξω δημόσια», ήταν η τρυφερή απάντηση του Σμιθ για να μην απογοητεύσει τις μικρές.

Στη συνέχεια, το ένα από τα δύο κοριτσάκια τον ρωτά πού είναι οι φίλοι του, και ο Γουίλ Σμιθ τις ρωτά αν έχουν γνωρίσει από κοντά την ηθοποιό Ναόμι Σκοτ που υποδύεται την πριγκίπισσα Γιασμίν. Όταν οι μικρές απαντούν πως δεν την έχουν συναντήσει, ο Γουίλ Σμιθ προσφέρεται να της συνοδεύσει για να πάνε να τη γνωρίσουν.