Ο 48χρονος Σιν Μάρσεν έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Σε προσωπικές στιγμές με τη σύντροφό του, είχε ένα άκρως επώδυνο τραυματισμό. Έσπασε το μόριό του και τώρα ζει αγωνιώδεις στιγμές καθώς φοβάται πως δεν θα είναι σε θέση να τεκνοποίησει.

Όλα έγιναν σε μια βραδιά πάθους με τη φίλη του Λουίς Γκρέι, οπότε και μια στιγμιαία αφηρημάδα κι ένα άγαρμπο γλίστρημα ήταν αρκετό για να γίνει το κακό.

Ο Σιν ήξερε ότι κάτι πολύ άσχημο είχε συμβεί αμέσως μόλις άκουσε ένα παράξενο κρακ να βγαίνει από τον ανδρισμό του. Ο πόνος που επακολούθησε επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους του. Μετά ήρθε το πρήξιμο σε μέγεθος από μπουκάλι κρασί.

Η μόνη λύση για τον άτυχο Σιν ήταν η ειδική χειρουργική επέμβαση, αλλά πλέον φοβάται πως η ανακατασκευή στην οποία προχώρησαν οι γιατροί προκειμένου να αναστρέψουν το κάταγμα και τη σκισμένη ουρήθρα θα του στερήσει τους απογόνους.

«Φοβάμαι να ανακαλύψω την αλήθεια. Θέλω πραγματικά να αποκτήσω παιδιά με τη Λουίζ», είπε στη βρετανική εφημερίδα Mirror, ο αναστατωμένος Βρετανός.

«Δεν είμαι σίγουρος πότε θα μάθω τι συμβαίνει. Πρέπει να πάω και πάλι στο νοσοκομείο για να μάθω περισσότερα», είπε ο 48χρονος.

Ο Σιν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι γιατροί του έγραψαν πολύ ισχυρά παυσίπονα για να τα βγάλει πέρα με τους αφόρητους πόνους. Και τον προειδοποίησαν: Σεξ σε καμία περίπτωση, τουλάχιστον έως το τέλος του μήνα.

Από την πλευρά της η Λουίζ, ζωγράφος και ντεκορατέρ, δήλωσε πολύ αγχωμένη για τις μελλοντικές επιδόσεις του Σιν στην κρεβατοκάμαρα. «Όμως, οι γιατροί με διαβεβαίωσαν πως όλα θα είναι όπως παλιά», ανέφερε ανακουφισμένη η Λουίζ.

«Το άκουσα να σπάει και αμέσως είπα στη Λουίζ πως κάτι δεν πάει καλά», είπε ο άτυχος Σιν.

«Το πήρα στα χέρια μου κι απλά το πρήξιμο μεγάλωνε και μεγάλωνε. Δεν πίστευα ότι θα σταματήσει», ανέφερε ο Σιν.

«Ο πόνος ερχόταν σε κύματα και ήταν αφόρητος. Μπορούσα να το δω ότι είχε σπάσει και είχε στραβώσει. Ήξερα ότι έπρεπε να τρέξω στο νοσοκομείο», τόνισε ο άτυχος Σιν.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: