Είναι η πείνα σας για τον κόσμο της Disney ακόρεστη; Η Anna Hezel και η Gabriella Paiella είχαν μια ιδέα για χορτάσετε για λίγο χωρίς να χρειαστεί να μπείτε σε έξοδα για επίσκεψη στην Disneyland: με πριγκίπισσες της Disney σε έκδοση χοτ ντογκ.

Στον ιστότοπό τους LuckyPeach.com, οι δύο Αμερικανές καλλιτέχνιδες δημιούργησαν ένα ολίγον περίεργο οπτικό μάθημα για χοτ ντογκ όταν συνειδητοποίησαν ότι διάφοροι είχαν «φανταστεί» τις πριγκίπισσες της Disney με όποιον τρόπο μπορεί κανείς να βάλει στον νου του, εκτός από έναν: χοτ ντογκ.

«Έχοντας αυτό κατά νου, βάλαμε μαζί τα μυαλά μας και σκεφτήκαμε τι τύπου πριγκίπισσες της Disney θα ήταν για μας η μεγαλύτερη έμπνευση» γράφουν στον ιστότοπό τους οι Hezel και Paiella. «Και προφανώς σκεφτήκαμε τα χοτ ντογκ. Η Disney ποτέ δεν δημιούργησε μια πριγκίπισσα η οποία ήταν χοτ ντογκ. Τι έμπνευση!».

«Στην κυριολεξία, με όποιο τρόπο κι αν αποφασίσεις να φανταστείς εκ νέου μια πριγκίπισσα της Disney θα είναι συναρπαστικός και όμορφος, ό,τι κι αν είναι. Δεν έχει καμία σημασία το ότι οι πριγκίπισσες της Disney είναι το προϊόν ενός καπιταλιστικού κολοσσού δισεκατομμυρίων ή το ότι δίνουν έμφαση στα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς και στην υποταγή στους άντρες» υπογραμμίζουν.

Το οπτικό μάθημα καλύπτει το πώς μπορείς να φτιάξεις Rapunzel χοτ ντογκ, Ariel χοτ ντογκ, Belle χοτ ντογκ και Pocahontas χοτ ντογκ. Και η ομοιότητα των πριγκιπισσών- χοτ ντογκ με τις αυθεντικές πριγκίπισσες είναι εντυπωσιακή.