Σε πρωτόγνωρα ύψη κινείται ο υδράργυρος στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο, με τις θερμοκρασίες σε Γαλλία και Ισπανία να αναμένεται να ξεπεράσουν κατά πολύ τους 40 βαθμούς Κελσίου. Ανάλογη η κατάσταση και στη Γερμανία, με τους πολίτες να αναζητούν με κάθε τρόπο λίγη δροσιά, βουτώντας ακόμη και σε συντριβάνια προκειμένου να δροσιστούν.

Ωστόσο, το βραβείο ευρηματικότητας στη μάχη κατά του καύσωνα φαίνεται να διεκδικεί, μάλλον, χωρίς αντίπαλο ένας πολίτης στην πόλη του Βραδεμβούργου που αποφάσισε να καβαλήσει το σκούτερ του ολόγυμνος, φορώντας μόνο το κράνος του και τα πατροπαράδοτα γερμανικά σανδάλια.

Όπως ήταν φυσικό, η τροχαία της πόλης τον συνέλαβε και ανήρτησε τις φωτογραφίες του στο λογαριασμό της στο twitter. Αξίζει να σημειώσουμε πως σε μια σπάνια έκφραση γερμανικού χιούμορ, η αστυνομία του Βραδεμβούργου ζήτησε από τους πολίτες να βάλουν τη λεζάντα για τις φωτογραφιες του γυμνού μηχανόβιου, καθότι, όπως έγραψε η τροχαία στο twitter, οι τροχονόμοι έμειναν άφωνοι από το θέαμα.

Νικητής, μάλλον αναδείχτηκε εκείνος ο χρήστης του twitter που σχολίασε πως ο λόγος που η τροχαία σταμάτησε το γυμνό μηχανόβιο ήταν πως ξέχασε να φορέσει κάλτσες με τα σανδάλια του.

Ενώ στο χορό των σχολίων μπήκε και η αστυνομία της Φρανκφούρτης που σημείωσε πως παρόμοια περιστατικά δεν συμβαίνουν στην πόλη τους, μιας και οι πολίτες εκεί ανησυχούν ιδιαιτέρως για την υγεία του δέρματος και δεν βγαίνουν γυμνοί στον ήλιο.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: