Χρήστες του Twitter ανάρτησαν βίντεο που δείχνει ένα σκύλο να πηδά πάνω στις γραμμές κοντά στο σταθμό Waterloo και ένα άλλο βίντεο που δείχνει έναν άνδρα να τον κυνηγά.

Όλες οι σιδηροδρομικές γραμμές από και προς τον σταθμό Waterloo σταμάτησαν να λειτουργούν περίπου στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης, εξαιτίας του περιστατικού.

«Μπράβο στο άτομο στο Waterloo που την πιο ζεστή μέρα του χρόνου πήδηξε στις γραμμές να κυνηγήσει τον σκύλο του, προκαλώντας την διακοπή λειτουργίας και στις 24 αποβάθρες, με αποτέλεσμα να κοπεί το ρεύμα και ο κλιματισμός στα τρένα που περίμεναν ακίνητα, φορτωμένα με επιβάτες», έγραψε στο Twitter ο Άιαν Μάρτιν, αρθογράφος στην εφημερίδα Times.

«Αναρωτιόμουν γιατί σταμάτησε το τρένο προς Waterloo. Τότε είδα από το παράθυρο του τρένου ένα σκύλο να τρέχει. Και μετά τον ιδιοκτήτη του, μέτρα πίσω, να τον κυνηγά. Θα αργήσω!», έγραψε ένας άλλος χρήστης.

Η South Western Railway ανέφερε ότι οι σιδηροδρομικές υπηρεσίες επέστρεψαν σε κανονική λειτουργία 30 λεπτά μετά το περιστατικό.