Ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα σε μπαρ του Σεντ Λούις, των Ηνωμένων Πολιτειών. Αν μάλιστα δεν υπήρχε η κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού για να την καταγράψει, πιθανότατα θα περνούσε στη σφαίρα του αστικού μύθου. 

Το τραβηγμένο στις 28 του Αυγούστου, βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του μπαρ, δείχνει τους λιγοστούς θαμώνες του μπαρ, αλλά και τον ίδιο τον μπάρμαν να ξαφνιάζονται από έναν ένοπλο που κάνει την εμφάνισή του λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στο βίντεο κρατώντας ένα αυτόματο.

Την ώρα εκείνη, όλοι οι πελάτες αλλά και ο εργαζόμενος του μπαρ βρίσκονται ήδη στο έδαφος για να αποφύγουν ενδεχόμενους πυροβολισμούς; Όλοι; Όλοι εκτός από τον κ. Τόνι Τόβαρ, που δεν θεώρησε λόγο ικανό να του χαλάσει την χαλάρωσή του έναν ένοπλο ληστή. 

Ο Τόνι, φαίνεται στο βίντεο αφού αντιλαμβάνεται την παρουσία του ληστή, πρώτα να παίζει με το κινητό του, θέμα για το οποίο ο ληστής είχε ένσταση και έπειτα να ανάβει τσιγάρο. «Δεν ανησύχησα ιδιαίτερα» λέει ο ίδιος «είχα μια αίσθηση ότι δεν είχε έρθει να κάνει κακό σε κανέναν, αλλά για να πάρει λεφτά».