Συγκεκριμένα το ζευγάρι έβγαλε μία φωτογραφία από τις Άνδεις, όπου βρίσκονται στην άκρη ενός λόφου στις παρυφές ενός γκρεμού και η κοπέλα της οποίας το ένα πόδι είναι στον αέρα και ουσιαστικά την κρατάει ο άντρας για να μην πέσει στο κενό.

Το ζευγάρι με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram σχολίασε το γεγονός:

«Ο κόσμος σε περιμένει! Πίσω από τις κραυγές του όχλου που θέλει να σε δει να έχεις μία καθιστική ζωή, η ζωή είναι ένας κανβάς χωρίς γραμμές. Σε παροτρύνουμε να αρπάξεις την ευκαιρία και να ξεπεράσεις τα εμπόδια της αρνητικότητας και της καταπίεσης και να φτάσεις στην προσωπική ολοκλήρωση για να ζωγραφίσεις την εικόνα του εαυτού όπως ΕΣΥ θέλεις. Ποτέ μην αφήσεις τον εαυτό σου να νικηθεί για το πως θα ζήσεις τη ζωή σου, από εκείνους που φοβούνται να ζήσουν τη δική τους. Υπάρχει μία διαφορά ανάμεσα στο να ρισκάρεις τη ζωή σου και να παίρνεις ένα ρίσκο. Ξέρουμε σε ποια πλευρά θα προτιμούσαμε να είμαστε, εσύ;»

Οι περίπου 170.000 ακόλουθοι του ζευγαριού εμπνεύστηκαν από το συγκεκριμένο ποστ, με κάποιους να το αποκαλούν «επικό» και άλλοι «καταπληκτικό», αλλά άλλοι εντυπωσιάστηκαν λιγότερο, σχολιάζοντας επικριτικά.

Το ζευγάρι υπερασπίστηκε τον εαυτό του λέγοντας, «ήταν σχετικά εύκολο για εμάς, δεν το θεωρήσαμε επικίνδυνο. Δεν ήταν επικίνδυνο, δεν το βρήκαμε επικίνδυνο».

Πηγή: Independent