Οι τέσσερις καρέκλες είναι μόνο κάποια από τ' αντικείμενα που θα διαθέσει η Ελίας σε δημοπρασία, ένα χρόνο πριν κλείσει τα 60 της χρόνια.

Αρχικά θα κάνει μία πρώτη δημοπρασία, όπου θα συμπεριλαμβάνονται 700 αντικείμενα μόδας, όπως 250 ζευγάρια παπούτσια διάσημων σχεδιαστών και 350 μαύρα σακάκια, προτού προχωρήσει σε μία δεύτερη δημοπρασία επίπλων των Οκτώβριο.

Στη δεύτερη περιλαμβάνονται και οι καρέκλες του σεξ, τις οποίες είχε αγοράσει όταν ήταν νέα και στην ακμή της και κόστισαν 10.000 δολάρια η κάθε μία αλλά όπως υποστηρίζει τελικά δεν τις χρησιμοποίησε ποτέ.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η στην εφημερίδα Sunday Times, «Τον επόμενο χρόνο γίνομαι 60, η ζωή μου έχει αλλάξει, δεν χρειάζομαι πλέον τέσσερις καρέκλες του σεξ, τι να τις κάνω πλέον στα 59 μου».

«Τις είχα αγοράσει για να φοβίζω τους άνδρες, αλλά δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε. Ήθελα να νιώθω κυρίαρχη, αλλά δεν είμαι αρκετά εξοικειωμένη μ' αυτό. Απλά πιστεύω ότι είναι όμορφες και έχουν πλάκα», προσέθεσε.

Η 59χρονη χώρισε το 2007 από τον σύζυγο της και έλαβε το ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ από τις δημοπρασίες θέλει ν' αποκομίσει το ποσό των 8.3 εκατομμυρίων από το «καθάρισμα» που έκανε στο πενταώροφο σπίτι της στην περιοχή Τσέλσι του Λονδίνου.

Πηγή: Dailymail