Η 28χρονη Στέφανι Φάρναν, είχε βρεθεί από τον πατέρα της αφού είχε καταρρεύσει. Την selfie ανακάλυψε ο μεγαλύτερος αδερφός της, μόλις 14 λεπτά αφού είχε υποστεί το εγκεφαλικό.

Χάρις στην φωτογραφία οι γιατροί μπόρεσαν να καθορίσουν την ακριβή ώρα του συμβάντος και να αρχίσουν θεραπεία με αντί-πηκτικά φάρμακα, τα οποία έπρεπε να δοθούν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Η ίδια δηλώνει, «ήμουν τυχερή με το πως έγινε όλο αυτό. Εκείνο το πρωί όλοι οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο του Γουέξφορντ ήταν απασχολημένοι και έτσι με μετέφεραν στο νοσοκομείο του Μπόμοντ. Δεν θυμάμαι να τράβηξα κάποια φωτογραφία εκείνη τη μέρα. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι υπέφερα από πονοκέφαλο και μετά ξύπνησα στο Μπόμοντ».

Η Στέφανι πλέον είναι στο δρόμο της ανάρρωσης αφού έχει προβλήματα στην όραση της, ενώ μετακινείται με δυσκολία και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς.

Επίσης προειδοποιεί τον υπόλοιπο κόσμο να μην αμελεί την υγεία του, καθώς έβλεπε τα σημάδια αλλά δεν τους είχε δώσει σημασία, «δεν έβλεπα καλά από το ένα μάτι για 1-2 μέρες και το απέδιδα στην κούραση και στο γεγονός ότι δεν φόραγα αρκετά τα γυαλιά μου. Δεν σκέφτηκα ότι έπρεπε να επισκεφτώ γιατρό».