Η Κρίστιν και ο Μάικλ Μπάρνετ κατηγορούνται ότι παράτησαν την υιοθετημένη 10χρονη κόρη τους και μετακόμισαν στον Καναδά, οι ίδιοι όμως ισχυρίζονται ότι το κορίτσι είναι στην πραγματικότητα μία 22χρονη με νανισμό που μάλιστα προσπάθησε να τους σκοτώσει. 

Όπως δήλωσε η Κρίστιν, όταν υιοθέτησαν τη Νατάλια, της είπαν ότι ήταν 8 ετών. Όμως το 2012 κατάλαβε ότι η υιοθεσία ήταν απάτη και το κορίτσι ήταν στην πραγματικότητα 22 ετών. Έτσι, τον Ιούλιο του 2013 το ζευγάρι άφησε τη Νατάλια σε ένα διαμέρισμα και οι γονείς με τα άλλα δύο τους παιδιά μετακόμισαν στον Καναδά. Η αστυνομία βρήκε το κορίτσι την επόμενη χρονιά και τους είπε ότι «δεν είχε δει τους Μπάρνετ από τότε που έφυγαν στον Καναδά».

Μετά από μια πενταετή έρευνα, στο ζευγάρι αποδόθηκε την περασμένη εβδομάδα κατηγορία για παραμέληση εξαρτημένου μέλους.

Η μητέρα της οικογένειας ανέφερε πως το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, αλλά αρχικά μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει.

Είπε επίσης ότι η Ναταλία προσπάθησε να την ρίξει σε ένα ηλεκτρικό φράχτη και πως έριξε χλωρίνη στον καφέ της και απείλησε να σκοτώσει  την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει  χημικές ουσίες, χλωρίνη, κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις;  Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε η θετή μητέρα.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ», δήλωσε η Κρίστιν.

Λόγω της κατάστασης του κοριτσιού, είναι δύσκολο για τους γιατρούς να καθορίσουν την ηλικία της. Τον Ιούνιο του 2010, ένας γιατρός εκτίμησε ότι ήταν γύρω στα 8 αλλά μία άλλη εκτίμηση το 2012 έλεγε ότι ήταν γύρω στα 11.

Με πληροφορίες από Daily Mail, New York Post