Ο λόγος για την 18χρονη Χάλεϊ Φαμ, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη και περιγράφει στο βίντεο που δημοσίευσε πριν από μερικές ημέρες, τους λόγους που δεν αξίζει κανείς να έρθει στη χώρα μας, αλλά και στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων.

Η νεαρή YouTuber «θάβει» το νησί και συστήνει στο κοινό της να μην έρθει στην Ελλάδα επειδή η χώρα μαστίζεται από οικονομική κρίση και επειδή δεν περνάς καλά.

«Σας συνιστώ έντονα να μην πάτε στην Ελλάδα. Όχι μόνο ζορίζονται οικονομικά, όπως και η κυβέρνησή τους, αλλά γενικά δεν περνάς ωραία». Όσο για το ελληνικό νησί που επέλεξε για τις διακοπές της, τη Σαντορίνη, η 18χρονη λέει: «Δεν έχει τίποτα να κάνεις εκεί, δεν υπάρχει παραλία, είναι απλά ένας γκρεμός. Στα σοκάκια δεν μπορείς να περπατήσεις από την πολυκοσμία». Η νεαρή εξηγεί ότι το νησί δεν έχει καμία σχέδη με τις φωτογραφίες που είχε δει στο Instagram.

Η 18χρονη Αμερικανίδα στο βίντεό της αποκαλύπτει ότι έχασε πάνω από 10.000 δολάρια στο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ιταλία και την Ελλάδα, εξαιτίας ανόητων λαθών που έκανε η ίδια με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων και των ξενοδοχείων.

Η Χάλεϊ ανέφερε ότι όταν επέστρεψε στην πατρίδα της ταλαιπωρήθηκε από διάρροια και ένα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα. Όπως είπε, παρουσίασε επώδυνα έλκη στα γεννητικά της όργανα και αυτό δεν θα έπρεπε να της συμβεί γιατί είναι παρθένα. Τα σχόλια αυτά προκάλεσαν αντιδράσεις.

«Η Χάλεϊ Φαμ έκανε ένα ολόκληρο βίντεο 30 λεπτών λέγοντας ότι δεν πρέπει κανείς να πάει στην Ελλάδα λόγω της οικονομίας της και έπειτα υπονοώντας ότι τα κορίτσια που είναι σεξουαλικά ενεργά αξίζουν να αρρωστήσουν περισσότερο από την ίδια, μια παρθένα» έγραψε ένας χρήστης. Δεκάδες άλλοι χαρακτήρισαν τη νεαρή «αδαή», «κακομαθημένη» και «ανόητη».