Η επιλογή δασκάλου/καθηγητή για ιδιαίτερα είναι μια πολύ ειδική περίπτωση. Με ποιο κριτήριο τον επιλέγεις; Τις περισσότερες φορές το μοναδικό κριτήριο που χρησιμοποιούμε είναι ότι μας τον σύστησε κάποιος καλός φίλος ή συγγενής. Είναι, όμως, αυτό αρκετό για να βρούμε τον άνθρωπο που θα διδάξει Μαθηματικά στο παιδί μας στο Λύκειο ή θα μας βοηθήσει να πάρουμε το Proficiency που έχουμε αφήσει να εκκρεμεί από το σχολείο; Η απάντηση είναι «όχι» και η λύση έρχεται από το instateacher.

Το instateacher είναι μια online πλατφόρμα που δίνει στους μαθητές την δυνατότητα να επιλέξουν με τον πιο γρήγορο, εύκολο και άμεσο τρόπο δάσκαλο για τα ιδιαίτερά τους μαθήματα. Το μόνο που έχει να κάνει ο υποψήφιος μαθητής είναι να μπει στο instateacher.gr, να επιλέξει το μάθημα που θέλει να παρακολουθήσει και στη συνέχεια θα του δοθεί η δυνατότητα να διαλέξει τον δάσκαλο που του ταιριάζει περισσότερο μέσα από μια ευρεία γκάμα ειδικών απομακρύνοντας την πιθανότητα να βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Παρακάτω θα βρεις άλλα 4 πράγματα που χρειάζεται να ξέρεις για το instateacher, το οποίο πρέπει να επισκεφτείς την επόμενη φορά που θα αναζητήσεις δάσκαλο για ιδιαίτερα:

-Η συγκεκριμένη πλατφόρμα απευθύνεται τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους μαθητές. Εκεί μπορεί να βρει κανείς δασκάλους που διδάσκουν από σχολικά & πανεπιστημιακά μαθήματα, μέχρι ξένες γλώσσες, μουσικά όργανα και πληροφορική. Συνολικά διαθέτει δασκάλους για πάνω από 200 μαθήματα.

- Στο instateacher μπορείς να βρεις εκατοντάδες πιστοποιημένους δασκάλους. Έχεις ζητήσει ποτέ πτυχίο από κάποιον υποψήφιο δάσκαλο του παιδιού σου; Μάλλον όχι. Κι όμως είναι αρκετά πιθανό να υπάρχουν δάσκαλοι χωρίς κάποιο πτυχίο που ισχυρίζονται ότι είναι πτυχιούχοι. Στο instateacher έχεις τη δυνατότητα να βρεις πιστοποιημένους δασκάλους, τα πτυχία των οποίων έχουν ελεγχθεί από την ομάδα του instateacher.

- Η πλατφόρμα παρέχεται εντελώς δωρεάν στους μαθητές, ενώ η τιμή του κάθε μαθήματος ορίζεται από τον εκάστοτε δάσκαλο. Το instateacher δεν επηρεάζει τις τιμές των μαθημάτων.

- Με μια απλή αναζήτηση, επιλέγοντας το μάθημα για το οποίο υπαρχει ενδιαφέρον, μπορείς να δεις το αναλυτικό βιογραφικό του κάθε δασκάλου, τη φωτογραφία του, τη διαθεσιμότητα του, τα δίδακτρα και τις προσφορές του, τις εκπαιδευτικές του υπηρεσίες και τη διδακτική του εμπειρία. Εφόσον κάποιος πληροί τις προδιαγραφές σου, του στέλνεις μήνυμα μέσω της πλατφόρμας.

Την επόμενη φορά που θα αναζητήσεις δάσκαλο είτε για σένα είτε για το παιδί σου, ξέρεις πού θα πρέπει να απευθυνθείς.