Οι δύο πυροσβέστες στις ΗΠΑ βρέθηκαν σε δρόμο της κομητείας North Davis στη Γιούτα για να συνδράμουν, όταν παρατήρησαν το τρομαγμένο κοριτσάκι που κρατούσε στα χέρια του βερνίκια νυχιών.

Πλησίασαν το κοριτσάκι ενώ οι νοσοκόμοι έδιναν τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα του.

Οι πυροσβέστες, και οι δύο πατέρες νεαρών κοριτσιών, συνειδητοποίησαν ότι τα αντικείμενα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν το κορίτσι να αισθανθεί καλύτερα ήδη βρίσκονταν στα χέρια του.

«Αφού διαπίστωσαν ότι το παιδί κρατούσε μπουκάλια με βερνίκι νυχιών, οι δύο πυροσβέστες άρχισαν να μιλάνε μαζί της για το βερνίκι της και τη ρώτησαν αν θα ήθελε να βάψει τα νύχια τους» αναφέρει το πυροσβεστικό τμήμα. Πράγμα που έγινε, και σύντομα, το μικρό κορίτσι αισθάνθηκε καλύτερα.

«Μέσα σε λίγα λεπτά, το παιδί έβαφε ήρεμα τα νύχια τους και είχε ξεχάσει το ατύχημα που είχε μόλις βιώσει» προσθέτει το πυροσβεστικό τμήμα του North Davis συγχαίροντας τους δύο πυροσβέστες για τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Μάλιστα το πυροσβεστικό τμήμα ανάρτησε φωτογραφίες με τους δύο άνδρες να επιδεικνύουν τα... νύχια τους.

«Συγχαρητήρια σε αυτούς τους σπουδαίους τύπους που υπηρετούν την κοινότητά μας, είναι μόνο τα μικρά πράγματα που κάνουν μεγάλη διαφορά» τόνισε ο επικεφαλής του πυροσβεστικού τμήματος του North Davis Μαρκ Μπέκραφτ.