Πρόκειται για συνδυασμό τριπλής σοκολάτας που έφτιαξε ο βραβευμένος με αστέρι Michelin  Γάλλος σεφ, Φιλίπ Κοντιτσινί και θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Τα υλικά για τη σοκολάτα συλλέχθηκαν από όλο τον κόσμο. Έχει, για παράδειγμα, καφέ από τα Μπλε Βουνά της Τζαμάικα, βανίλια από το Μεξικό (Tahitian vanilla beans), λευκή σοκολάτα Βελγίου και φουντούκια Piedmont από το Ηνωμένο Βασίλειο, υλικά που ανεβάζουν το κόστος της τρούφας!

Η ακριβότερη σοκολάτα μέχρι σήμερα είχε παρασκευαστεί το 2012 από Δανό σοκολατοποιό και στοίχιζε 225 ευρώ το κομμάτι.