«Πριν χρόνια είχα διαβάσει ένα κειμενάκι που έλεγε “ότι κάνει την καρδιά σου να χτυπάει πιο γρήγορα και πιο δυνατά και τα μάτια σου να λάμπουν από χαρά αυτό να κάνεις”. Από τότε αποφάσισα να το τηρήσω και τις δύο μεγάλες μου αγάπες, την κτηνιατρική των ζώων συντροφιάς και τη μουσική προσπάθησα να τα παντρέψω. Το ένα είναι επάγγελμα το άλλο είναι χόμπι βέβαια», ανέφερε ο κτηνίατρος στο OPEN.

Σύμφωνα με τον ίδιο η μουσική μπορεί να ηρεμήσει ένα τραυματισμένο ζώο «γιατί εγώ το ζω και το προσπαθώ πολλές φορές. Η μουσική είναι μεγάλη δύναμη, είναι ψυχοθεραπεία και για εμάς τους ανθρώπους».

«Δυστυχώς βλέπουμε πολλά φαινόμενα κακοποίησης στην Ελλάδα και ειδικά εμείς που ζούμε στην επαρχία. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι αυτές τις ψυχές», ανέφερε ο κ. Δερμιτζάκης.

Το πρώτο βίντεο στο οποίο τραγουδάει σε σκύλο το είχε κάνει πριν από ένα χρόνο, όταν είχε φροντίσει ένα αδέσποτο που είχε κακοποιηθεί και του είχε ακρωτηριαστεί το πόδι σε χωριό των Σερρών.

«Είχε τόσο εξαιρετικό χαρακτήρα που είχα αποφασίσει να του βρω οικογένεια. Αυτά τα βίντεο βοηθούν. Τελικά βρήκε οικογένεια στη Γερμανία», είπε ο κ. Δερμιτζάκης.