Είναι εμφανές πλέον πως κάτι έχει αρχίσει ν’ αλλάζει όσον αφορά το κάπνισμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Το κάπνισμα με την κλασική του μορφή γίνεται πλέον ντεμοντέ κι όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν εναλλακτικές. Εναλλακτικές που θα αλλάξουν την καθημερινότητά τους και θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Η μία έρευνα μετά την άλλη δείχνουν πως μειώνεται συνεχώς ο αριθμός των νέων που ξεκινούν το κλασικό κάπνισμα, ενώ αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των συστηματικών καπνιστών που στρέφονται σε εναλλακτικές μορφές καπνίσματος.

Με αφορμή τις παραπάνω τάσεις και το λανσάριμα του myblu στην Ελλάδα, του προϊόντος νέας γενιάς της Imperial Tobacco Hellas, δημιουργήσαμε τα παρακάτω infographics που αποδεικνύουν την παγκόσμια αλλαγή των τάσεων που αφορούν το κάπνισμα.

To myblu είναι ήδη πρώτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του στη Δυτική Ευρώπη, εξασφαλίζει την ασφάλεια και την ποιότητα στην εμπειρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου και διαθέτει προγεμισμένες κάψουλες, δίνοντας τη δυνατότητα στους ενήλικες καπνιστές να επιλέγουν την αγαπημένη τους γεύση όχι μόνο ανάμεσα σε 2 επίπεδα Νικοτίνης (0.8% και 1.6%) αλλά τώρα πια και χωρίς νικοτίνη χάρη στο Νέο Blue Ice 0%. 

Ας περάσουμε, όμως, στα νούμερα που δείχνουν την υπεροχή του myblu και την μείωση του παραδοσιακού καπνίσματος.

O ατμός myblu:

 

 

Αν και τα οφέλη από τη διακοπή του παραδοσιακού καπνίσματος φαίνονται και στο πορτοφόλι, οι περισσότεροι άνθρωποι αποφασίζουν να το κόψουν για λόγους υγείας. Ανεξάρτητα, όμως, από το ποιοι είναι οι λόγοι, η ουσία είναι πως ο κόσμος θέλει να έχει την επιλογή για κάτι καλύτερο. Σαν το myblu. Το Προϊόν Νέας Γενιάς που σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις την κάψουλα με την γεύση που σου αρέσει ανάμεσα σε blue ice, tobacco, strawberry mint & tobacco vanilla.

Δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσεις άλλο μια τέτοια αλλαγή στην καθημερινότητά σου. Το 2020 πλησιάζει και οφείλεις στον εαυτό σου να ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.