«Περιπετειώδες» χαρακτηρίζει το 2019 το PornHub, εξαιτίας της αύξησης των αναζητήσεων στις πάνω από 39 δισεκατομμύρια, κάπου 8,7 δισ. περισσότερες σε σχέση με το 2018. Για έβδομη φορά, η δημοφιλέστερη πορνογραφική ιστοσελίδα έδωσε στη δημοσιότητα τα πάντα ενδιαφέροντα και αναλυτικά στατιστικά της στοιχεία για τη χρονιά που φεύγει. 

Μια χρονιά στη διάρκεια της οποίας ανέβηκαν 6,83 εκατομμύρια νέα βίντεο, συνολικής διάρκειας περίπου 1,36 εκατομμυρίου ωρών, δηλαδή 169 ετών! Αν με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκίναγε κάποιος να βλέπει τα βίντεο του 2019 το 1850, θα έβλεπε ακόμη μέχρι σήμερα!

Μέσα στη χρονιά το PornHub δέχθηκε 42 δισεκατομμύρια επισκέψεις, 115 εκατομμύρια την ημέρα κατά μέσο όρο. Αριθμός που ισοδυναμεί με τον πληθυσμό του Καναδά, της Αυστραλίας, της Πολωνίας και της Ολλανδίας μαζί!

Οι αναζητήσεις

Κάθε λεπτό που περνάει στο PornHub γίνονται 80.032 επισκέψεις, προβάλλονται 219.985 βίντεο και πραγματοποιούνται 77.861 αναζητήσεις.

Τι έψαξαν όλοι αυτοί οι επισκέπτες το 2019; Περισσότερο απ’ όλα, ερασιτεχνικά βίντεο και... εξωγήινους! Φέτος τα μοντέλα που είναι εγγεγραμμένα στο Pornhub και ανεβάζουν ερασιτεχνικά βίντεο υπερτετραπλασιάστηκαν: προστέθηκαν περισσότερα από 98.000 νέα μοντέλα, ανεβάζοντας το σύνολο σε πάνω από 130.000 (αριθμός που εξηγεί και τις αυξημένες αναζητήσεις για «amateur»). Όσον αφορά τους εξωγήινους, η δημοτικότητά τους ανέβηκε πολύ χάρη στην πολυδιαφημισμένη «εισβολή» στην Περιοχή 51 τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις 10 κορυφαίες αναζητήσεις για το 2019:

Στους δημοφιλέστερους όρους αναζήτησης, o όρος Japanese εκτινάχθηκε στην κορυφή ανεβαίνοντας 4 θέσεις, κάτι που συνδέεται με τη μεγάλη φετινή αύξηση των επισκεπτών της ιστοσελίδας από την Ιαπωνία. Ο όρος hentai (τα ιαπωνικά ερωτικά καρτούν) παρέμεινε και φέτος στη δεύτερη θέση, ενώ οι lesbian και milf έπεσαν ελαφρώς στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Στην Ελλάδα

Αν και δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία για τη χώρα μας, από τον παρακάτω χάρτη διαπιστώνουμε ότι δημοφιλέστερος όρος αναζήτησης στην Ελλάδα ήταν η λέξη lesbian.

Οι πορνοστάρ

Πέρυσι, πορνοστάρ της χρονιάς ήταν, με τη βοήθεια του προέδρου Τραμπ, η Stormy Daniels. Η άνοδός της κατά 670 θέσεις (!) αποδείχθηκε πυροτέχνημα και φέτος εξαφανιστηκε από τη λίστα του Pornhub με τις πιο περιζήτητες πορνοστάρ. Έτσι, με την επιστροφή στην... κανονικότητα, στην πρώτη θέση βρίσκουμε τη Lana Rhoades (τρίτη πέρυσι). Σταθερές στις θέσεις 2 και 3 έμειναν οι Mia Khalifa και Riley Reid, ενώ η Abella Danger ανέβηκε 7 θέσεις και βγήκε τέταρτη. Όσον αφορά τις προβολές βίντεο, πρώτη και με διαφορά έρχεται η Riley Reid (585,5 εκατ.), ενώ η Lana Rhoades ήρθε δεύτερη με 345,63 εκατ. προβολές. Διαβάστε στη συνέχεια τη λίστα (η οποία αφορά πορνοστάρ ανεξαρτήτως φύλου, γι' αυτό και περιλαμβάνει έναν και μοναδικό άνδρα, τον Jordi El Nino Polla στην έκτη θέση), και κατεβείτε στη συλλογή φωτογραφιών στο τέλος του κειμένου για να δείτε καλύτερα τις 10 κορυφαίες πορνοστάρ του 2019.

Και επειδή υπάρχουν και άνδρες πορνοστάρ, χωρίς τους οποίους θα γινόταν… μισή δουλειά, ας δούμε εκείνους που αναζητήθηκαν περισσότερο φέτος. O Jordi El Nino Polla ήρθε με διαφορά πρώτος και κατάφερε να μπει και στην παραπάνω λίστα, ανάμεσα στις γυναίκες (χαιρετίζουμε επίσης την παρουσία του ζωντανού θρύλου Ρόκο Σιφρέντι στην 7η θέση).

Οι χώρες

Περνώντας στις χώρες που επισκέπτονται περισσότερο απ’ όλες το PornHub, οι ΗΠΑ παρέμειναν στην κορυφή, ακολουθούμενες από την Ιαπωνία, που ανέβηκε δύο θέσεις σε σχέση με πέρυσι. Το Ηνωμένο Βασίλειο έρχεται τρίτο ενώ η Ινδία, από την τέταρτη θέση που ήταν πέρυσι, έπεσε στη 15η εξαιτίας της φραγής που έκανε η ινδική κυβέρνηση σε πολλές πορνογραφικές ιστοσελίδες. Οι 20 χώρες που ακολουθούν ευθύνονται για το 79% της κίνησης στο Pornhub.

Τέλος, δημοφιλέστερη ημέρα για να βλέπει κανείς πορνό είναι η Κυριακή, ενώ τη λιγότερη κίνηση εμφανίζει η Παρασκευή. Όσον αφορά το peak της κίνησης αυτό είναι από τις 10 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα (τα σαββατοκύριακα παρατείνεται κατά μία ώρα).

Δείτε στη συλλογή φωτογραφιών (όπως υποσχεθήκαμε) τις 10 πιο δημοφιλείς πορνοστάρ του 2019.