Όμως, όταν η ιστορία τους έγινε γνωστή, παλιοί γείτονες του ζευγαριού, τους κατηγόρησαν ότι είναι «τεμπέληδες» και όλη την ημέρα καπνίζουν κάνναβη.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια το ζευγάρι νοίκιαζε ένα σπίτι στο Μέρσεϊσαιντ της Βρετανίας. Μία γειτόνισσά τους, η Τζόαν Μπένετ, ισχυρίζεται ότι ο Ρότζερς ήταν μέρα νύχτα «φτιαγμένος καπνίζοντας κάνναβη» και ότι πουλούσαν τα παλιά τους έπιπλα για να βγάλουν λεφτά.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον πιο ακατάλληλο για να του χαρίσει κανείς λεφτά» λέει η Μπένετ. «Οι συνθήκες διαβίωσης ήταν εντελώς ακατάλληλες, πετούσαν τις πάνες των παιδιών και τα σκουπίδια στον κήπο και δεν άντεχες τη δυσωδία. Το πρώτο πράγμα που μύριζα το πρωί όταν έβγαινα στο μπαλκόνι ήταν η μαριχουάνα» λέει η γυναίκα.

Ένας άλλος γείτονας περιέγραψε το ζευγάρι ως «ένα ζευγάρι αλήτες», λέγοντας: «Το χειρότερο πράγμα ήταν η μυρωδιά. Για περισσότερα από δύο χρόνια ήταν σαν να ζω δίπλα σε αποχέτευση. Αυτός κάπνιζε μαριχουάνα όλη την ημέρα - ξεκινώντας από τις επτά το πρωί μερικές φορές και συνεχίζοντας μέχρι αργά το βράδυ. Όποιος έχει δώσει χρήματα για δώρα πρέπει να ξέρει ότι είναι πιο πιθανό να πάει να αγοράσει ναρκωτικά».

«Όποιος έδωσε χρήματα στην καμπάνια του Go Fund Me να τα ζητήσει πίσω. Ο Ράιαν λέει ψέματα» φέρεται να είπε η μητέρα της Τζένι.

Ο Ρότζερς αρνείται τις κατηγορίες και λέει ότι δεν έχει κάνει ποτέ χρήση κανενός ναρκωτικού.

Πηγή: Daily Mail