Με φλοράλ μπλούζα, βαμμένο νύχι, μακιγιάζ και περούκα εμφανίστηκε ο Εϊτόρ Σκιάβε σε εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης, στην προσπάθειά του να υποδυθεί τη μητέρα του.

Ο 43χρονος επιχείρησε να εξαπατήσει τους πάντες για να βοηθήσει την 60χρονη μητέρα του, Μαρία, να πάρει το δίπλωμα οδήγησης μετά από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αν και αρχικά το σχέδιό του λειτουργούσε, σύντομα οι κινήσεις του προκάλεσαν υποψίες ότι η «κυρία» στο τιμόνι δεν ήταν η Μαρία Σκιάβε.

Αυτό που πρόδωσε τον 43χρονο, ο οποίος αρχικά ξεγέλασε την εξεταστή, ήταν το μέγεθός του αλλά και η εξαιρετικά «ψεύτικη» φωνή του.

«Η μεταμφίεσή του αρχικά δεν τον πρόδωσε γιατί κι εγώ ήμουν αφηρημένος καθώς θα ήταν η πέμπτη υποψηφία που θα εξέταζα. Όταν, όμως, μπήκα στο αυτοκίνητο και έκατσα δίπλα του αντιλήφθηκα γρήγορα ότι επρόκειτο για άνδρα και όχι για γυναίκα» δήλωσε η εξετάστρια που τσάκωσε τον 43χρονο.

Ο 43χρονος συνελήφθη και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απάτη. Στους αστυνομικούς είπε πως μόνος του σκοπός ήταν να βοηθήσει τη μητέρα του που δεν μπορούσε να πάρει το δίπλωμα!