Πρόκειται για την 75χρονη Τζαν Σούρον-Μάθερς, που κρατούσε τον νεκρό σύζυγό της, Πολ Έντουαρτ Μάθερς στην κατάψυξη για δέκα χρόνια για να μπορεί να διεκδικήσει 177.000 δολάρια ως αποζημίωση μετά τον θάνατο του βετεράνου. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν κάτοικοι που γνώριζαν το ζευγάρι αλλά το σημείωμα που βρέθηκε έγραφε ότι «η σύζυγος δεν ευθύνεται για τον θάνατο» του Πολ!

Η Τζαν είχε εξουσιοδοτηθεί από τον σύζυγό της να λαμβάνει την αποζημίωσή του και μάλιστα υπήρχε συμβολαιογρφική πράξη. Η γυναίκα που την είχε υπογράψει είπε στην αστυνομία ότι δεν είχε διαβάσει το περιεχόμενο του κειμένου!

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο Πολ πέθανε μεταξύ 4 Φεβρουαρίου και 8 Μαρτίου του 2009. Η Τζαν βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, χωρίς εμφανή τραύματα, στις 22 Νοεμβρίου. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμά της ανακάλυψαν το δεύτερο πτώμα στον καταψύκτη.

«Είδαμε μια μάζα μέσα σε μια σακούλα, που έμοιαζε με άνθρωπο σε εμβρυακή στάση. Ένας αστυνομικός έσκισε τη σακούλα και είδαμε ένα ανθρώπινο πόδι» αναφέρεται στην ανακοίνωση των Αρχών σύμφωνα με το  Desert News.

Ο Πολ ταυτοποιήθηκε από το δακτυλικό του αποτύπωμα αλλά η νεκροψία δεν έδειξε την αιτία θανάτου του.

Πηγή: Daily Mail