Είναι και χαριτωμένα τετράποδα που όμως βγάζουν χιλιάδες δολάρια για κάθε τους ποστάρισμα.

Σύμφωνα με μελέτη του Buy Pets Suppliers, τα δημοφιλέστερα pet influencers κερδίζουν σχεδόν 35.000 ευρώ για μία χορηγούμενη ανάρτηση!

Με την αξιοποίηση στοιχείων για τα κέρδη στο Instagram από το Influencer Marketing Hub, καθώς και πρόσφατες δημοσιεύσεις από λογαριασμούς ζώων στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το OnBuy αποκάλυψε τα κατοικίδια με τα περισσότερα έσοδα.

Ο Jiffpom, είναι ένα κουτάβι πομεράνιαν με 9,6 εκατομμύρια ακόλουθους. Κερδίζει 32.045 δολάρια για κάθε ανάρτηση, επιχορηγούμενη από brands όπως TikTok, Target and Nature’s Recipe.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💗

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jiffpom (@jiffpom) στις

Η γάτα, Nala the Cat, έχει δική της σειρά γατοτροφών και πρόσφατα κατέρριψε Γκίνες, έγινε η δεύτερη γάτα με τις μεγαλύτερες αποδοχές, κερδίζει 12.851 δολάρια για κάθε ανάρτηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, Standard, στη λίστα των τετράποδων influencers με τις μεγαλύτερες αμοιβές είναι μία αλεπού. Με τον λογαριασμό της Juniper the Fox κερδίζει για κάθε ανάρτηση 9.970 δολάρια.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some days you just need a baby Juni throwback #tbt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J U N I P E R & F I G (@juniperfoxx) στις

Ο σκύλος ράτσας Σίμπα Ίνου, Marutaro βρίσκεται επίσης στη λίστα των pet influencers με κέρδη ύψους 8.517 δολαρίων για κάθε ανάρτηση.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good night!✨🐶💤✨お布団かけてって頼んだけどさ #これハンカチだよね🙄 #も少し大き目なやつでおなしゃす #せめてこの倍は欲しい

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shinjiro Ono (@marutaro) στις