Ο Ντουάνε Μιράντα, όπως γράφει το www.thenational.ae, επισκέφθηκε το εστιατόριο του Τούρκου σεφ στη Φλόριντα, που -όπως και όλα τα άλλα- φημίζονται για τις μπριζόλες που είναι «στολισμένες» με χρυσό 24 καρατίων.

Ο Μιράντα ήξερε ότι θα πλήρωνε κάτι παραπάνω αλλά όταν είδε ότι ο λογαριασμός ήταν πάνω από 3.000 δολάρια στο τέλος της βραδιάς, αρνήθηκε να πληρώσει και τελικά... ήρθε η αστυνομία.

Όπως έγραψε ο ενοχλημένος πελάτης σε μία πλατφόρμα αξιολόγησης των εστιατορίων, παρήγγειλε δύο κανονικές μπριζόλες και παϊδάκια αρνιού αλλά στο τραπέζι έφτασαν οι μπριζόλες καλυμμένες με χρυσό. Ο ίδιος, όπως εξηγεί, δεν ρώτησε προς τι η πολυτέλεια γιατί σκέφτηκε ότι «αυτός ήταν ο συνηθισμένος τρόπος παρουσίασης του πιάτου». 

«Επέμεναν ότι παραγγείλαμε τη “χρυσή” μπριζόλα και μας χρέωσαν ανάλογα. Εμείς όμως δεν την παραγγείλαμε. Παρότι φάγαμε ό,τι μας έφεραν στο τραπέζι, απλά σκεφτήκαμε ότι πάντα σερβίρουν τις μπριζόλες με φύλλα χρυσού. Είναι προφανές ότι ο σερβιτόρος προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Αφού συζητήσαμε την παρεξήγηση με τον μάνατζερ του εστιατορίου, κλήθηκε η αστυνομία» έγραψε ο Μιράντα, ο οποίος τελικά πλήρωσε τον λογαριασμό για να «αποφύγει μεγαλύτερο καυγά».