«Κύμα» απορίας αλλά και γέλιου προκάλεσε στο πλατό του πιο «Αδύναμου Κρίκου», ένας παίκτης όταν στην «πως λέγεται η παραθαλάσσια περιοχή της Αττικής που δεν είναι νησί αλλά ούτε λαγούς έχει», παίκτης απάντησε πάσο.

Μάλιστα ο παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος λέει «τι πάσο;» και συνεχίζει «δεν είναι νησί και ούτε λαγούς έχει και είναι στην Αττική».

Τότε ο παίκτης αναφέρει «παραλία είναι;» και ο Τάσος Τρύφωνος αναφέρει «πάμε οδηγούμε προς τα εκεί», με τον παίκτη να ρωτάει «παραλιακή;».

Ο παρουσιαστής λέει: «Προς την παραλιακή ναι». «Ποια περιοχή είναι; Που δεν είναι νησί αλλά ούτε και λαγούς έχει. Κώστα είστε μαζί μας, λειτουργείτε; Είστε στο ρεύμα;».

Συνεχίζοντας, «εδώ θα μείνω, θέλω να βοηθήσω τον Κώστα να βρει ποια περιοχή της Αττικής είναι παραθαλάσσια και δεν έχει λαγούς», με τον παίκτη να ρωτάει «ποια περιοχή;» και τον Τάσο Τρύφωνος να απαντάει: «Επικοινωνείτε καλό μου παιδί; Δεν είναι νησί, ούτε λαγούς έχει». 

Ο παίκτης απάντησε με απορία «η Αθήνα», με τους παίκτες στο πλατό να «γονατίζουν» από τα γέλια και κάποιους να ψιθυρίζουν «Λαγονήσι».

Έτσι ο παίκτης λέει «το Λαγονήσι» και ο Τάσος Τρύφωνος του αποκρίνεται «ευχαριστούμε φτάσατε επιτέλους, παρκάρετε».