Σημείωση: Τα links στο κείμενο που ακολουθεί οδηγούν σε βίντεο ακατάλληλα για ανηλίκους και για προβολή σε χώρο με συναδέλφους, συνεπιβάτες κλπ.

 

«Πράκτορας της Υπηρεσίας Ασφάλειας Μεταφορών απομονώνει ύποπτη φορέα του κοροναϊού». Μοιάζει με τίτλο βγαλμένο από ειδησεογραφική ιστοσελίδα, εφημερίδα ή δελτίο ειδήσεων. Αν δείτε όμως στο βίντεο τι κάνει ο πράκτορας στη φορέα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Στην (πιο) δημοφιλή πορνογραφική ιστοσελίδα PornHub, η αναζήτηση με τον όρο «coronavirus» φέρνει περισσότερα από 110 αποτελέσματα. Με τον όρο «corona virus», περισσότερα από 270. Βέβαια δεν είναι όλα τα βίντεο σχετικά με το θέμα, καθώς πολλοί βρίσκουν την ευκαιρία να κερδίσουν views προσθέτοντας έναν... κοροναϊό στον τίτλο. Ωστόσο ανάμεσά τους θα βρει κανείς δεκάδες κλιπ με ερωτικές επαφές που δεν καταλαβαίνουν από στολές προστασίας και μάσκες.

«Σκληρό γαμ… με Κινέζα που φοράει μάσκα», «Έτσι θεραπεύουν τον κοροναϊό στην Ιαπωνία», «Γαμ… με τη νοσοκόμα μετά από τεστ για κοροναϊό», «Διαρροή βίντεο από χώρους καραντίνας στο Μαϊάμι», «Νοσοκόμα με μεγάλο κ…ο κουράρει ασθενή με κοροναϊό», είναι μερικοί από τους τίτλους των βίντεο που κατακλύζουν τον τελευταίο καιρό το PornHub.

To ζευγάρι με το ψευδώνυμο Spicy x Rice, που ανέβασε το βίντεο «Πράκτορας του ΚΕΕΛΠΝΟ εξερευνά την άδεια Γουχάν», μίλησε στο Vice και έκανε μια μίνι… κοινωνιολογική ανάλυση του φαινομένου: «Το κοινό ελκύεται από το πορνό με θέμα τον COVID-19 με τον ίδιο τρόπο που εκείνοι που φοβούνται τη σκιά τους βλέπουν ταινίες τρόμου: Όλοι μας αναζητούμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ζωντανοί. Ο COVID-19 είναι κάτι μυστηριώδες που φοβίζει τον κόσμο τώρα. Πρέπει να μπορείς να νιώσεις κάτι, και τι καλύτερο για να σε κάνει να νιώσεις κάτι από την παγκόσμια κρίση στην οποία βρισκόμαστε όλοι τώρα».