Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού έχει δημιουργήσει μια δραματική και πρωτοφανή κατάσταση στην Ιταλία. Η χώρα μετράει ήδη πάνω από 15.000 κρούσματα και περισσότερους από 1.000 νεκρούς. 

Σε μια προσπάθεια να «φρενάρει» τον φονικό ιό, ο Τζουσέπε Κόντε, έχει θέσει τη χώρα σε απομόνωση, καλώντας τους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους. Άλλωστε, τα μόνα που έχουν παραμείνει ανοικτά είναι τα φαρμακεία και τα Super Market. 

Το PornHub θέλοντας δείξει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στους Ιταλούς και να κάνει την παραμονή στο σπίτι πιο ευχάριστη, προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε όλο το περιεχομένο του και στις premium υπηρεσίες του μέχρι και τις 3 Απριλίου.

Παράλληλα, ένας πολύ γνωστός Ιταλός game developer, ο Matteo Sciutteri, εμπνεύστηκε μια επίσης εξαιρετική δράση, προτρέποντας πολλούς game developers και εταιρείες ανάπτυξης να δωρίσουν μια σειρά από κωδικούς στο Steam και στο Humble Bundle στους Ιταλούς που βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Δείτε εδώ τους δωρεάν κωδικούς.