Βίντεο που έχει γίνει viral στα social media και θυμίζει περισσότερο ταινία ερωτικού περιεχόμενου παρά συμβάν που έλαβε χώρο σε κοινή θέα και μάλιστα σε μία από τις πλέον πληγείσες περιοχές των ΗΠΑ από την νόσο Covid-19, την Νέα Υόρκη, δείχνει ένα ζευγάρι να κάνει σεξ σε σταθμό του μετρό στην Νέα Υόρκη.

Στο βίντεο το οποίο έχει διάρκεια περίπου ένα λεπτό και παραμένει σαφές το πότε τραβήχτηκε διακρίνεται ένας άντρας και μία γυναικά να συνουσιάζονται στην πλατφόρμα του σταθμού Flushing Avenue στο Μπρούκλιν.

Το ζευγάρι επωφελήθηκε από το γεγονός ότι εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού, το μετρό της Νέας Υόρκης έχει λιγότερη κίνηση. Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ένας εργάτης από ένα εργοτάξιο που πραγματοποιεί εργασίες σε παρακείμενο δρόμο, λέει:

«Δεν με νοιάζει. Για μένα μοιάζει με σκηνή από το Pornhub.

Προκειμένου να περιορίσει την εξάπλωση του κορονοϊού η MTA (Metropolitan Transportation Authority), η εταιρία διαχείρισης του μετρό διεξάγει συνεχείς απολυμάνσεις και έχει σταματήσει τα μεταμεσονύκτια δρομολόγια.

«Είμαστε περήφανοι που οι σταθμοί του μετρό είναι πιο καθαροί από ποτέ, αλλά δεν χρειάζεται να προσπαθεί να κάνει κάποιος κάτι σαν αυτές τις “ιδιοφυΐες”», σχολίασε ο εκπρόσωπος της εταιρίας, Τιμ Μίντον για το συμβάν.

Πηγή: Newyorkpost