Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, μία θέση εργασίας είναι ανοιχτή στο βασιλικό... νοκοκυριό, αλλά οι υποψήφιοι θα πρέπει να βιαστούν.

Η εν λόγω θέση είναι για βοηθό οικονόμου στο Ανάκτορο του Ουίνδσορ, την επίσημη κατοικία της Βασίλισσας δηλαδή.

Ωστόσο, η αγγελία αναφέρει ότι ο υποψήφιος που θα πάρει τη δουλειά, θα πρέπει να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ στο Λονδίνο και «σε άλλες βασιλικές κατοικίες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους».

Σε αυτές τις κατοικίες πρέπει να περιλαμβάνονται το Κάστρο Μπαλμόραλ, στα Χάιλαντς της Σκωτίας, όπου η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, και το κτήμα Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ, το οποίο φιλοξενεί τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της βασιλικής οικογένειας.

Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δουλειά, πέρα από τα... benefits των ταξιδιών, πρέπει να σας πληροφορήσουμε ότι ο μισθός είναι περίπου 34.000 λίρες (πάνω από 37.000 ευρώ), ενώ προσφέρεται και εκπαίδευση κατά την εργασία.

Είναι μέρος ενός προγράμματος διάρκειας 13 μηνών που θα παρέχει στον (τυχερό) εργαζόμενο «εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της καριέρας του ως βασιλικός οικονόμος».

Τα (μεγάλα) προνόμια που σας περιμένουν

Όποιος πάρει τη δουλειά θα έχει (δωρεάν) διαμονή με όλα τα γεύματα και τα έξοδα ταξιδιού.

Το πακέτο παροχών περιλαμβάνει διακοπές 33 ημερών, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και πρόσβαση σε «εγκαταστάσεις κέτερινγκ και ψυχαγωγίας» εντός των βασιλικών κατοικιών.

Όσον αφορά το τί χρειάζεται να έχετε για να θεωρηθείτε άξιος υποψήφιος για τη δουλειά, όπως αναφέρεται στην αγγελία, πρέπει να είστε «πρακτικός, πολύ προσεκτικός στη λεπτομέρεια, υπερήφανος για τη δουλειά σας και πάντα να έχετε υψηλούς στόχους», αναφέρει η διαφήμιση.