Η 40χρονη Ρόξι Τζασένκο από την Αυστραλία αγόρασε την Mercedes-Benz GLC 350 για την 9χρονη Πίξι, αν και δεν είναι ακόμα σε θέση να οδηγήσει.


Η Ρόξι με την 9χρονη κόρη της 

Σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη της υποστήριξε πως αγόρασε το αυτοκίνητο επειδή «είναι σημαντικό η Πίξι και ο αδερφός της, ο Χάντερ να είναι ασφαλής στους δρόμους όταν πηγαίνουν και έρχονται στο σχολείο, έτσι πήρα το αυτοκίνητο στην κόρη μου».


To αυτοκίνητο της 9χρονης Πίξι 

«Προφανώς δεν το οδηγεί. Όμως τα τροχαία στους δρόμους είναι πολλά και αν ασφάλεια σημαίνει να αγοράζεις ένα καλό αυτοκίνητο, αυτό θα κάνω», ανέφερε.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROXY JACENKO (@roxyjacenko)

Οι δηλώσεις της Τζασένκο δεν... κατεύνασαν τα πνεύματα αφού δημοσιεύει συνεχώς φωτογραφίες του αυτοκινήτου της Πίξι στο instagram.


Η Ρόξι δημοσίευσε και φωτογραφία από το καθάρισμα της Mercedes

«Όντως τώρα; Αμάξι για κάποιον που δεν θα μπορεί να οδηγήσει για πολλά χρόνια ακόμα;» έγραψε χρήστης του instagram.

Ένας άλλος follower έγραψε: «Σε παρακαλώ, πες μου ότι κάνεις πλάκα! Μόνο πλάκα θα μπορούσε να είναι».

Ένας τρίτος έκανε την εξής ερώτηση: «Πώς γίνεται ένα παιδί να έχει αμάξι;».

Ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Τι χρησιμότητα έχει το αμάξι για ένα εννιάχρονο; Δεν κρίνω, απλά προσπαθώ να καταλάβω».

Παρά τις αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια, κάποιοι υπερασπίστηκαν τη Ρόξι και συμφώνησαν πως η ασφάλεια είναι σημαντικός παράγοντας στην αγορά ενός αμαξιού.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η 40χρονη «βασίλισσα» των δημοσίων σχέσεων από το Σίδνεϊ γίνεται αντικείμενο κριτικής για την «επίδειξη πλούτου» που κάνει στα social media.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROXY JACENKO (@roxyjacenko)

Η ίδια δηλώνει πως «οι άνθρωποι βιάζονται να κριτικάρουν, είμαι καλή στη δουλειά μου και δεν θα αφήσω κανέναν να επηρεάσει τις αποφάσεις μου».