Ένας εκατομμυριούχος επιχειρηματίας από το Λίβερπουλ, ο Ρίτσαρντ Μέισον, 55 ετών, ανακάλυψε μόλις πρόσφατα πως δεν είναι ο βιολογικός πατέρας των τριών γιων του όπως τον είχε αφήσει για 21 χρόνια η πρώην σύζυγός του.

Τώρα, κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του, Κέιτ, για απάτη στην πατρότητα ζητώντας πίσω τα 4 εκατομμύρια λίρες που είχε λάβει κατά τη διάρκεια της διακανονισμού του διαζυγίου τους.

Η συγκλονιστική αποκάλυψη έγινε για τον Μέισον όταν ο γιατρός του του είπε ότι έχει κυστική ίνωση.

Πρόκειται για μια πάθηση που εμποδίζει τον άντρα να κάνει παιδιά βιολογικά. Ο γιατρός στο νοσοκομείο Broadgreen του Λίβερπουλ δήλωσε ότι δεν υπάρχει τρόπος να είναι ο Μέισον ο πατέρας των τριών γιων του.

Ο γιατρός του είπε ότι γεννήθηκε με αυτή την πάθηση κι εκείνος στη συνέχεια κατέθεσε αγωγή εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία όμως έχει το δικαίωμα να ην αποκαλύψει την ταυτότητα του αληθινού πατέρα.

Περαιτέρω εξετάσεις DNA αποκάλυψαν ότι ο γιος του, 23 ετών, και τα δίδυμα, 19, δεν ήταν πράγματι τα βιολογικά του παιδιά.

Αφού ο Μέισον ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας, τα αγόρια διέκοψαν όλες τις επαφές μαζί του.

«Δεν ήξερα τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι - είναι σαν να ζούσα στο The Matrix», δήλωσε στην Daily Mail.

«Όλα όσα νόμιζα ότι ήταν αληθινά δεν υπήρχαν ποτέ. Δεν είμαι πατέρας, το όνομά μου δεν θα συνεχιστεί», πρόσθεσε.

Ο Μέισον καταστράφηκε αφού ανακάλυψε την αλήθεια.

Η σύζυγός του παραδέχεται τη μοιχεία κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ωστόσο, αρνήθηκε ότι οι γιοι της δεν είχαν βιολογικό πατέρα τον Μέισον.