Είναι δεδομένο πως οι γονείς καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα σωρό εμπόδια στην ανατροφή των παιδιών τους, εμπόδια και προβλήματα που τα παιδιά σπάνια αντιλαμβάνονται. Κι ενώ ακόμα κι ένα «ευχαριστώ» που θα ήταν αρκετό για τους γονείς ώστε να ξεχάσουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν σπάνια έρχεται, τώρα ένας άνδρας από την Ινδία μηνύει τους γονείς του γιατί λέει τον έκαναν χωρίς την συγκατάθεση του! Και μάλιστα προτρέπει τους πάντες να κάνουν το ίδιο.

Ο 27χρονος άνδρας από τη Βομβάη Ραφαήλ Σάμιουελ ανακοίνωσε στο Facebook, πως σχεδιάζει να κινηθεί νομικά εναντίον των γονέων του για το γεγονός πως τον γέννησαν χωρίς την άδειά του.

Ο Ραφαήλ πιστεύει στον «αντι-γεννητισμό» και είναι της άποψης ότι οι άνθρωποι είναι μια καταστροφική δύναμη στη γη και είναι λάθος να αναπαράγονται.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ραφαήλ κάθε άλλο παρά άσχημα χαρακτηρίζει τα παιδικά του χρόνια. Στην πραγματικότητα, μοιράζεται μια πολύ εγκάρδια σχέση με τους γονείς του.

Ωστόσο, δεν τάσσεται υπέρ των ανθρώπων που γεννούν ένα παιδί μόνο για να το κάνουν.
«Αγαπώ τους γονείς μου, και έχουμε μια υπέροχη σχέση, αλλά με έκαναν για τη χαρά και την ευχαρίστησή τους. Η ζωή μου ήταν εκπληκτική, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε να βάλω μια άλλη ζωή μέσα στην διαδικασία του σχολείου και την εξεύρεση καριέρας, ειδικά όταν δεν ζήτησαν να υπάρξουν», δήλωσε ο Ραφαήλ στο The Print

Ο Ραφαήλ διακηρύττει για τον αντι-γεννητισμό στη σελίδα του στο facebook Nihiland.

«Δεν είναι, το να αναγκάζετε ένα παιδί να έρθει σε αυτόν τον κόσμο και να έχει καριέρα, απαγωγή και δουλεία;» ή «Οι γονείς σου σε είχαν αντί για ένα παιχνίδι ή ένα σκύλο, δεν τους χρωστάς τίποτα, είσαι η ψυχαγωγία τους», γράφει στο Facebook.