Το αβγό που κατάφερε να ξεπεράσει σε likes την πιο δημοφιλή φωτογραφία του Instagram που μέχρι πριν από λίγο καιρό ανήκε στην Κάιλι Τζένερ, ξεκίνησε τα αποκαλυπτήρια.

Είχαμε ήδη καταλάβει πως αυτό θα συνέβαινε από στιγμή σε στιγμή μετά το τελευταίο του ποστάρισμα που έδειχνε ραγισμένο το τσόφλι του, οπότε... ήγγικεν η ώρα. 

Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το viral προφίλ στο Instagram λέγεται Κρις Γκόντφρι και δουλεύει στην εταιρεία διαφήμισης The&Partnership στο Λονδίνο. 

Μέχρι σήμερα, οι αμέτρητες προσπάθειες να αποκαλυφθεί η ταυτότητα εκείνου που κατάφερε το ακατόρθωτο επειδή πολύ απλά το ζήτησε, είχαν αποβεί άκαρπες. Το αβγό είχε δώσει διάφορες συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα, αλλά το πραγματικό του όνομα παρέμενε κρυφό.

Μόνο το Mashable είχε βρει τον «δράστη» πριν μερικές εβδομάδες, αλλά τήρησαν την ανωνυμία του Γκόντφρι διότι ο ίδιος δεν ήθελε να δημοσιοποιηθεί. Ωστόσο, το BuzzFeed προχώρησε στην αποκάλυψη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που διέθετε ήδη το Mashable.

Η είδηση πάντως, ήρθε αμέσως μετά την ανακοίνωση της Παρασκευής ότι το αβγό έδωσε τα χέρια με το δίκτυο Hulu, ενώ περισσότερα σχετικά στοιχεία στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια του χθεσινού Super Bowl. 

Εν τέλει πρόκειται για μία καμπάνια ευαισθητοποίησης όσον αφορά τις ψυχικές ασθένειες και μάλιστα το βίντεο παραπέμπει τους θεατές στην ιστοσελίδα Mental Health America's για περισσότερες πληροφορίες.. Ο δε Γκόντφρι, σε συνέντευξή του στους New York Times επεσήμανε ότι η ψυχική υγεία είναι μόνο η αρχή για όλα όσα θέλει το αβγό να εξηγήσει στον κόσμο....