Όταν διατείνεσαι ότι ο σκύλος ή γάτα σου είναι o καλύτερός σου φίλος, τότε πρέπει να τον μεταχειρίζεσαι και σα να είναι όντως. 

Έχεις αναρωτηθεί γιατί σπάνια οι γάτες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το κρεβατάκι που τους αγόρασες από το πλησιέστερο pet shop;

Μπορεί να μην είναι παραξενιά, ενδέχεται πολύ απλά να μην τους αρέσει ο χώρος που τις προορίζεις. 

Με αυτό το σκεπτικό ολοένα και αναπτύσσεται η βιομηχανία επίπλων για... κατοικίδια, με τον Ιάπωνα σχεδιαστή Okawa Kagu να έχει δημιουργήσει μία από τις πιο στυλάτες συλλογές που έχουμε δει ποτέ. 

Η νέα του καμπάνια με τίτλο «craftsman MADE» ξεκίνησε με στόχο να αναζωογονήσει την κάποτε ευημερούσα επιπλοβιοτεχνία της ιαπωνικής επαρχίας Φουκουόκα. Ο Kagu απλά σκέφτηκε ότι θα ήταν επικερδές να συνδυάσει με κάποιο τρόπο την αγάπη που εισπράττουν οι γάτες μέσω διαδικτύου με τις δεξιότητες των ντόπιων. 

Και εγένετο... έπιπλα μινιατούρες κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν των ήδη υπαρχόντων σχεδίων!

Καναπέδες, κρεβάτια και ένα σωρό ακόμη κατασκευές είναι πλέον έτοιμες για να ικανοποιήσουν τους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες και δη τα «απροσάρμοστα» κατοικίδιά τους. 

Βέβαια, όσοι έχουν γάτες ξέρουν ότι η καρδιά τους είναι μια άβυσσος, οπότε κανείς δεν ξέρει κατά πόσο πρόκειται να καταδεχτεί να βολευτεί ακόμα και σε ντιζαϊνάτο έπιπλο...

Δείτε το βίντεο: