Η Τιλάν Μπλοντό, το ωραιότερο κοριτσάκι στον κόσμο πριν μερικά χρόνια και κόρη του Γάλλου ποδοσφαιριστή Πατρίκ Μπλοντό, ψηφίστηκε ως το πιο όμορφο γυναικείο πρόσωπο στον κόσμο για το 2018!

Από τα 6 της χρόνια ήδη, η μικρή Τιλάν είχε προκαλέσει αίσθηση και ειχε γίνει το «πρότυπο» της κοριτσίστικης ομορφιάς. Στα 10 της χρόνια έγινε πρωτοσέλιδο στο Vogue, κέρδισε παγκόσμια αναγνώριση και δικαιολογημένα απέκτησε τον πρώτο της τίτλο, αυτόν του «ωραιότερου κοριτσιού στον κόσμο». 

Όσοι υποστήριζαν τότε πως το πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο, θα γινόταν και η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο επιβεβαιώθηκαν και σήμερα πια, στα 17 της χρόνια, η κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή αποκτά και επίσημα τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας για το 2018.

Η Γαλλίδα καλλονή βρίσκεται στην κορυφή της ετήσιας λίστας των Independent Critics, ένας ανεξάρτητος θεσμός που πρωτοξεκίνησε το 1990 και περιλαμβάνει τον κατάλογο με τα 100 ομορφότερα πρόσωπα του κόσμου.

Η Μπλοντό ευχαρίστησε μάλιστα όσους την ψήφισαν με μια ανάρτηση στο προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αναφέροντας πως δεν το πιστεύει ότι βρίσκεται στην πρώτη θέση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Τιλάν σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών ανέβηκε πρώτη φορά στην πασαρέλα του Ζαν Πολ Γκοτιέ, ενώ στα 10 της έγινε το νεαρότερο μοντέλο που πόζαρε για τη γαλλική Vogue.