Έχασε 95 κιλά σε ένα χρόνο. Ο 12χρόνος Αρία Περμάνα από την Ινδονησία δεν είναι πλέον το πιο χοντρό παιδί της χώρας του. Η ζωή του έχει αλλάξει και όπως λέει ο ίδιος, στο μέλλον θα γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. 

Δεν είναι καθόλου εύκολη η απώλεια τόσων πολλών κιλών. Ειδικά στους ανηλίκους που δεν έχουν πλήρη συναίσθηση του ισοζυγίου των θερμίδων, των λιπαρών και των σακχάρων που καταναλώνουν. 

Ο Αρία υπεβλήθη σε βαριατρική επέμβαση, κατά την οποία του τοποθετήθηκε μπαλονάκι στο στομάχι και σε ένα χρόνο έχασε 95 κιλά, από τα συνολικά 190 που ζύγιζε. 

Εκτός από την επέμβαση συρρίκνωσης του διαμερίσματος του στομάχου, που σημαίνει ότι χόρταινε με πολύ μικρότερες ποσότητες φαγητού, ο μικρός άρχισε να ασκείται (περπάτημα στην αρχή) και παράλληλα έκοψε τη ζάχαρη και τρόφιμα υψηλά σε σάκχαρα, όπως είναι το ρύζι. 

«Τώρα είμαι χαρούμενος, μπορώ να περπατάω. Μπορώ και να παίζω. Είμαι πιο ευκίνητος από πριν. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο. Μπορώ να περπατάω 5 χιλιόμετρα και κάθε απόγευμα να παίζω ποδόσφαιρο μαζί τους. Θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι η Λίβερπουλ και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ρομπέρτο Φιρμίνο. Θέλω να παίζω όπως αυτός», λέει ο ίδιος.